Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek mi történt velük?...

Szerintetek mi történt velük? (Bleach manga)

Figyelt kérdés

Ma olvastam el a manga 620 fejezetét és három (vagyis inkább két és fél kérdés van bennem, és érdekelne a ti véleményetek, hogy hogyan látjátok ezt.)

Szóval a kérdés az lenne, hogy szerintetek mi történt Yachiru-val? Szinte mindenhol azt olvasom, hogy meghalt, de én ezt valahogy nem hiszem el. Így érdekelne, hogy szerintetek is így van-e, vagy esetleg valami más lehet a dologba.

A másik kérdésem hasonló kaliberű, csak az a 10 osztag vezetőségére Hitsugaya Toshiro-ra és Matsumotora vonatkozna. Na már most velük mi történt? Addig oké, hogy az a csaj zombit csinált belőlük. Azonban Mayuri (a 12 osztag kapitánya) ott csinált vele valamit a harcban, ám azt nem vágom, hogy mit. Utána pedig mikor bemutatta a zombisereget Byakuyának akkor egyikük sem volt ott. Valamint amikor Urahara számba vette, hogy melyik kapitányok és hadnagyok segítenek, akkor azt mondta, hogy róluk semmit sem tudni.

Szóval szerintetek, élnek, meghaltak, még mindig zombik? Esetleg valami más?

2015. márc. 26. 00:46
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Ez Bleach, mindent túlélnek, a jók közül is a kevésbbé lényeges karakterek hallhatnak meg nagy ritkán. Nézd meg mikor Byakuyát szétszabdalták, és már ott siratta Rukia, erre most kutya baja, a többiekről nem is beszélek. Van olyan szereplő benne egyáltalán, akinek még nem szúrtak át a testén, vagy vágták majdnem ketté?!
2015. márc. 28. 14:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Most hogy így belegondolok telejesen igazad van. Annál a résznél azt hittem Byakuyának kampec és most vígan rohangál ereje teljèben :D.

És azt hiszem nincs olyan jelentősebb karakter, akit még nem szúrtak le/vágtak ketté majdnem/ csonkították meg. Illetve aki volt, az meghalt XD

Szóval köszönöm a válaszod így azt hiszem, hogy kicsit tisztábban látok :D

2015. márc. 29. 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért nem élnek mindent túl. Meghalt Kira, Yamamoto, elvileg Rose és Kensei is - Mayuri azt mondta: szolgálni Seireitei-t még a halálod után is, minden shinigami vágya. valamit Yachiru mivel a sternritter sütivé változtatta a csontjait.

Egyébként brutális ez a manga fejezet, nekem nagyon tetszik. Kubo szépen mozgatja a szálakat :)

2015. márc. 29. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja meg meghalt Unohana, meg Yamamoto hadnagya. Bakker, hullanak mint a legyek :D
2015. márc. 29. 22:07
 5/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy meghaltak (bár Yachiruban nem vagyok biztos, ezért is kérdeztem), de lássuk be; akik meghaltak nem voltak olyan kulcsszereplői/fontos szereplői a történetnek mint Byakuya vagy Renji. Szóval szerintem a rajongok Kira - szerintem brutálisan béna - halálát jobban el tudják fogadni, mintha Kubo kinyírná Rukiát :D. Igazából erre lett gondolva azzal, hogy mindent túlélnek, legalábbis szerintem :D

És igen, ha jobban megnézzük a harmadik osztag egész vezetősége halott/zombi, ami azért egy egészen komoly szint :D

És igen ^^ és most kezd izgalmas lenni, hogy Aizen is megjelent végre. Igazából én talán a feltett kérdéseken kívül arra vagyok még nagyon kíváncsi, hogy Kyorakunak mi a terve vele.

Am szerintem Ukitake is meghalt...

2015. márc. 29. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki él, talán csak Ukitake halt meg de lehet feltámasztják.

Bár én már Bleach-csel eljutottam arra a szintre, hogy leszarom, ki halt meg ki nem csak legyen már vége.

Kezd nagyon unalmas lenne, ezt a never-ending lineáris időhúzós történetvezetés.

2015. márc. 29. 23:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Azért nem hiszem, hogy mindenki él, pl: Kira, Unohana és a zombik, akik Mayurival rohangálnak biztosan halottak.

Igazából én most csak azért olvastam el a meglévő fejezeteket, mert valahol olvastam, hogy idén befejezi és arra egészen kíváncsi vagyok, így gondoltam a végén becsatlakozom a dologba újra :D. Meg érdekel, hogy olyan tré vége lesz-e mint a Narutonak (ami amúgy nem olvastam végé csak az utolsó lezáró fejezetet, de az elég tré lett, persze ez csak szubjektív vélemény nem kell nekem támadni).

2015. márc. 29. 23:52
 8/8 anonim ***** válasza:

+1 Kategóriában vannak sokkal jobb fútó mangák, progresszív karakterekkel és végig izgalmas történettel.

Naruto és Bleach storyja így vége felé ellaposodott,karaktereknek meg semmi jellemfejlődése nincsen.

2015. márc. 30. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!