Badboy99 kérdése:
Ajánlanátok egy olyan könyvet/magát, ami a BL-t testesíti meg?
Figyelt kérdés
2015. márc. 23. 14:53
2/5 anonim válasza:
Amit BL-ből nagyon szoktak ajánlani az az Ai no Kusabi - The Space Between néven ment angolul.
3/5 A kérdező kommentje:
1.Válaszoló: jót nevettem köszi, de nem. :D tudod a BL az angolul a boy's love-ot jelenti, magyarul meg két fiú közti szerelmet, de gondolom nem vagy annyira idióta, hogy ne tudnád, bár ez a bajnokok ligája nagy volt. :'D
2. Válaszoló: köszönöm szépen! :) hamarosan utána nézek :)
2015. márc. 24. 13:25
4/5 anonim válasza:
Rengeteg yaoi mangát tudnák mondani, de az egyik legnagyobb kedvencem a Honto Yajuu. Angolul csomó helyen fent van, egy rendőr-yakuza páros mindennapjait mutatja be, egy-két mellékszállal. (:
Nem tudom, hogy a webcomicokkal hogy állsz, olvasol-e olyat, de ebből is tudnám ajánlani a kedvencemet, a Starfighter-t. Sci-fi témájú, de ha nem szereted a témát akkor is érdemes belekukkantani - én se vagyok sci-fi fan, mégis levett a lábamról~ ^^
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igyekszem rákeresni és elolvasom. :)
2015. máj. 31. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!