Tudtok ilyesmi tortenetu konyveket filmeket, sorozatokat?
Figyelt kérdés
Olyasmi tortenetet, hogy az eljen nem nagyon birjak egymast aztan baratok lesznek aztan smarolnak/lefekudnek utana osszevesznek de happy lesz a vege? Kb. mint a keith csak nem szomoru veggel. Elore is koszi a valszokat.2015. márc. 20. 17:26
1/7 anonim válasza:
Én most olvasom a Lux(en) sorozatot. Az első rész Obszidián, ott látszólag nem bírják egymást, aztán a 3.részbe (Opál) már elég jóba lesznek :). Meg egy klasszikusabb pl a Jane Eyre (mondjuk ott nem nagyon utálkoznak, meg annyira nem lesz nagy tuc-tucxxD).
Meg hát az Alkonyatot ki ne hagyjam -.-! Most így hirtelen ennyi jutott eszembe :)
2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Koszi a valaszt! Egyebkent a luxen sorozat a kedvencem
2015. márc. 20. 18:05
3/7 anonim válasza:
Ajanlom J. A. Redmerski-től A soha hatara cimu konyvet, konnyed kis YA konyv de nekem az egyik kedvencem, a masodik resze (Az orokke hatara) pedig szinten nagyon jo. :)
Vagy Jamie McGuire-tol a Gyonyoru sorscsapas, ezt majdnem mindenki imadja, nekem nem tetszett annyira de arrol szol amit leirtal.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi de mind a kettőt olvastam!:)
2015. ápr. 7. 15:45
5/7 anonim válasza:
Oh. :) Akkor a Tokeletes kemia jutott meg most eszembe.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi de azt is olvastam!:)
2015. ápr. 15. 18:51
7/7 anonim válasza:
Lélegezz trilógia?? Az Elakadó lélegzettel kezdődik és annak is az elején van ehhez hasonló szál. Az a tipikus-a- csaj-ráförmed-a-pasira-akinek-ezzel-felkelti-az- érdeklődését:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!