Egy 11-12-13 éves lánynak tudtok jó könyveket ami nem horror és nem fantasy?
Leiner Laura: Szent Johanna Gmi, Bábel
Jessica Day George: Éjféli bál
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók, Lola és a szomszéd srác
Leslie L. Lawrence
Jane Austi-Büszkeség és Balítélet
Dan Brown-Bármi ami Robert Langdon(<3)
Meg Cabot- könyvek
Szabó Tünde: Balla Adrienn- sorozat
-Böszörményi Gyula:Leányrablás budapesten (sokan szeretik)
-Stephanie Perkins:Anna és a franciacsók (Imádtam),Lola és a szomszéd srác
-Lesokkoló,de nekem TOP1:Az útvesztő trilógia (kalandregény)
-LOL könyvek (egyszerűen IMÁDOM őket)
előző vagyok.
Még tudom ajánlani A végzetem c. könyvet (13/L):
Mi történik, ha az ember nyomában van a Halál? Persze, hogy beleszeret.
Pagan Moore nem csapja be a Halált, hanem beleszeret.
A tizenhét éves Pagan egész életében szellemeket látott. Tudja, hogy azok az idegenek, a falon át közlekednek, mások számára láthatatlanok. Ezért úgy éli a mindennapjait, hogy nem vesz tudomást a bolyongó lelkekről. Ha nem adja a tudtukra, hogy látja őket, akkor eltűnnek. Ez csak addig működik, míg ki nem száll az autójából a tanév első napján, és meg nem pillant egy hihetetlenül szexis fickót a piknikes asztalnál álldogálni, aki őt bámulja szórakozott vigyorral az arcán. Az egyetlen probléma csupán az, hogy tudja: a srác halott. Nemcsak, hogy nem akar eltűnni, amikor úgy tesz, mintha nem látná, de olyan dolgot csinál, amit a többiek sohasem. Megszólítja. Pagant teljesen elbűvöli a szellem. Amit még nem tud, hogy elérkezett az idő, hogy meghaljon, és az az átkozottul helyes szellem, akibe beleszeretett, az nem csupán egy szellem.
Ő a Halál és készül megszegni a törvényt miatta.
Molnár Tóni: Tépődések
Egy kicsit filozofikus, de szerintem érthető 12 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!