Kisvállalati marketing biblia (Wolf Gábor) Jó ez a könyv?
Figyelt kérdés
Van benne szó arról, hogy hogyan nyissunk, illetve működtessünk üzletet (boltot)? (egészségügyi termékekre gondolok, pl. gyógyászati kellékekre, nem vény köteles gyógyhatású készítményekre) Érdemes megvásárolni?2015. márc. 15. 21:15
1/1 anonim válasza:
Gyógyászati cikkekről semmit se fogsz találni benne. Átfogóan próbálja meg bemutatni a dolgokat, de szakszavakkal teletűzdelve íródott, így könnyebben "emészthető". Én csak részleteket olvastam belőle, így nem tudom,hogy pontosan mik szereplnek benne. Egy elég kritikus, volt marketing tanárom is azt mondta rá,h jó könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!