Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki be tudja szkennelni...

Valaki be tudja szkennelni nekem a HP és a Félvér Herceg "hiányzó lapját"?

Figyelt kérdés
A nyomdahiba miatt kimaradt lapra gondolok az utolsó fejezetben. Köszi, ha valaki esetleg megteszi :)
2015. márc. 12. 21:38
 1/3 Attis0609 válasza:

Ha oldalszámot tudsz adni, akkor könnyebben segítenek.

(nekem nincs meg.)

2015. márc. 18. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

...ízig-vérig Dumbledore embere vagyok - fejezi be a mondatot Harry. - Pontosan.

Scrimgeour még egy másodpercig dühösen meredt rá, aztán sarkon fordult, és köszönés nélkül otthagyta. Harry látta, hogy Percy és a minisztériumi delegáció többi tagja a fehér kriptánál várakozik nyugtalan pillantásokat vetve a zokogó Hagrid és Gróp felé, akik még mindig nem mozdultak el a helyükről az utolsó széksorban. Ron és Harmioine sietve közeledtek Harry felé s közben elhaladtak a távozó Scrimgeour mellett. Harry megfordult, és lassan folytatta útján. Barátai annál a bükkfánál érték utol, amely alatt egykor, boldogabb időben oly sokat ültek.

-Mit akart Scrimgeour? - kérdezte suttogva Hermione.

Harry vállat vont.

-Ugyanazt, amit karácsonykor: információkat Dumbledore-ról és azt, hogy a minisztérium reklámarca legyek.

Ron arcán látszott, hogy viaskodik magával, azután Hermionéhoz fordult.

-Figyelj, hadd menjek vissza behúzni Percynek!

-Nem! - vágta rá szigorúan a lány, és megfogta Ron karját.

-De olyan jól esne!

Harry elnevette magát. Még Hermione sem tudta megállni mosoly nélkül, de mikor a kastély felé pillantott, újra elkomorodott.

-Borzasztó arra gondolni, hogy talán nem jöhetünk vissza többet - szólt csendesen - Hogy is zárhatna be a Roxfort?

-Nem biztos, hogy bezár - vélekedett Ron . Itt se vagyunk nagyobb veszélyben, mint otthon, nem igaz? Most mindenütt ugyanaz a helyzet. Sőt, a Roxfort talán még biztonságosabb is, mert egy nagy csapat varázsló védi. Szerinted, Harry?

-Én akkor se jövök vissza, ha lesz tanítás - mondta csendesen Harry.

Ronnal leesett az álla, Hermione azonban bólintott.

2015. márc. 18. 14:21
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi, tündér vagy (:
2015. márc. 22. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!