Narnia, ha láttam az összes filmet, tud még újat adni a könyv, érdemes elolvasnom?
A Narnia könyvsorozat 7 részből áll, eddig ha jól tudom, 3 filmet forgattak, 3 könyvbet filmesítettek meg a 7-ből. Bár hozzátenném ehhez a könyv-film dologhoz, hogy a Narnia egyike azon kevés történeteknek, amiket filmben sokkal, de sokkal jobban megvalósítottak, mint könyvben. Lehet, hogy a fordítás hibája, mert én magyarul olvastam, nem eredeti nyelven, de egyszerűen a halálom voltak a könyvek. Mármint, teljesen szórakoztató és jó, de a stílus... Mintha ovisoknak írta volna a szerző. A filmben pedig azért kicsit komolyabbra sikeredett, hál' istennek.
De végülis, egy könyv másfél óra kb, érdemesnek tartok elolvasásra mindent, ami érdekel.
Pont most olvasok egy könyvet, amiből a film egyébként sokkal jobb...
de úgy gondolom, hogy egy könyv nagyobb eséllyel jobb mint a film. Kivételek meg mindig vannak
Egyébként én ajánlom a könyvet elolvasásra! Úgy érzem, a könyv kicsit másról-is- szól. Kicsit nehezen indult be nálam a dolog, de mikor izgalmasabb lett, le sem bírtam tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!