Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok ajánlani könyvet 18...

Tudtok ajánlani könyvet 18 éves fiúnak, aki soha nem vett még a kezébe könyvet?

Figyelt kérdés
Valami nem túl hosszú kb. 100 oldalas ami rettentően izgalmas a pasiknak :D Szeretném rávenni a barátom az olvasásra :)
2015. márc. 10. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:

George Orwell: Állatfarm

talán 120 oldal

2015. márc. 10. 18:01
 2/8 Anna0728 ***** válasza:
ööö hát szerintem 100 oldalasba nincs de hogy a kérdésre is vissza térjek a tom sawyert ajánlanám. Bocs ha nem tudok jobbat de lehet hogy ízelítőnek megteszi:)
2015. márc. 10. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Fúh, hát elsőre nem tudtam eldönteni hogy ez vicc-e. :) Van aki 18 éves koráig egyetlen egy árva könyvet sem volt hajlandó elolvasni. Oh Jesus.

Olvassa el a Metro 2033-at. Jó könyv. tetszeni fog neki. Egyetlen nagy gond van vele. Hosszabb 100 oldalnál. 100 oldalnál kisebbek csak az ilyen ponyvák, bár azok se mindig meg a novellák, de azokat tuti nem olvasna egy olyan, aki eleve könyvet se fog.

2015. márc. 10. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Kurt Vonnegut: Bajnokok reggelije
2015. márc. 10. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Démonvilág sorozat? Vékonyka könyvek, így ha nem tetszik akkor sem para.
2015. márc. 10. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Az elveszett próféciák. Én ezt nemtől és kortól függetlenül bárkinek tudom ajánlani. Rettentően szórakoztató és egyszerűen alig lehet letenni.Fejből nem tudom, hány oldalas,de hidd el ha elkezdi olvasni, már nem fogja érdekelni.
2015. márc. 10. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is a démonvilágra gondoltam elsőre, de emberfüggő, hogy tetszene-e neki. Nagy általánosságban szerintem jó kezdet, nekem is az elsők között volt.

Egyik osztálytársam sose olvas magától könyvet, de Szabó Árpádtól az Odüsszeusz kalandjait vagy trójai háborút élvezte, mikor az volt a kötelező.

Vagy ha szereti a horrort meg, akkor Lovecraft összes művei sorozatot ajánlom vagy Clive Barkertől a vérkönnyveket. Mind a kettő novellákat tartalmaz, Clive történetei talán véresebbek, míg Lovecraft nyomasztó.

2015. márc. 11. 02:05
 8/8 anonim ***** válasza:
amerikai desperado, csak kb 500 oldal de szerintem jó tetszene neki
2015. márc. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!