Tudtok ajánlani könyvet 18 éves fiúnak, aki soha nem vett még a kezébe könyvet?
George Orwell: Állatfarm
talán 120 oldal
Fúh, hát elsőre nem tudtam eldönteni hogy ez vicc-e. :) Van aki 18 éves koráig egyetlen egy árva könyvet sem volt hajlandó elolvasni. Oh Jesus.
Olvassa el a Metro 2033-at. Jó könyv. tetszeni fog neki. Egyetlen nagy gond van vele. Hosszabb 100 oldalnál. 100 oldalnál kisebbek csak az ilyen ponyvák, bár azok se mindig meg a novellák, de azokat tuti nem olvasna egy olyan, aki eleve könyvet se fog.
Én is a démonvilágra gondoltam elsőre, de emberfüggő, hogy tetszene-e neki. Nagy általánosságban szerintem jó kezdet, nekem is az elsők között volt.
Egyik osztálytársam sose olvas magától könyvet, de Szabó Árpádtól az Odüsszeusz kalandjait vagy trójai háborút élvezte, mikor az volt a kötelező.
Vagy ha szereti a horrort meg, akkor Lovecraft összes művei sorozatot ajánlom vagy Clive Barkertől a vérkönnyveket. Mind a kettő novellákat tartalmaz, Clive történetei talán véresebbek, míg Lovecraft nyomasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!