Mire utal asz 50 árnyalat a Szürke ötven árnyalata c könyvben?
Csak a filmet láttam, max annyi jött le, hogy a nyakkendőiből van sok fajta szürke amivel lekötözi a csajt, de írták itt már, hogy a szeme árnyalata is arra utal vagy a személyisége.
A személyisége nem túl szerteágazó csak 2 fajtája van,bár tudom, hogy konkrétan kimondta , hogy ő "mind az 50 árnyalatban ..."
Szóval aki jobban utána nézet ennek és az írónőtől olvasott valamit , az írjon.
A film sokkal kevesebbet ad vissza, mint amit a könyv, ami szerintem részben pozitív.
A könyvben sok olyan mozzanat van, amikor a csaj Christian szürke szemeit vizslatja, ami éppen világosabb, vagy sötétebb és ezt különböző hangulatokkal párosítja. Erre is utalhat.
A főszereplő pasas Christian Grey. Grey, mint szürke, szóval szerintem ebbe is simán bele lehet magyarázni.
Nem csak erre a könyv-film párosra igaz, hogy a könyv mindig sokkal részletesebb élményt ad, mint egy film. Szerintem nem is találkoztam olyannal, aki egy könyvből készült film esetén azt mondta volna, hogy a film jobban sikerült, mint amilyen a könyv volt.
Akik nem olvasták, azoknak egy üres semmitmondó film a szürke is. Akik jobban mögé látnak, azoknak kicsit több élményt nyújtott szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!