Nektek mi a véleményetek, hogy a HP könyvekbe ezek a karakterek halnak meg?
Mógus,Cedric Diggory,Sirius Black,Albus Dumbledore,Rémszem,Hedvig,Dobby,Fred,Lupin,Tonks,Bellatrix,Féregfark,Colin Creevey,Lavender Brown,Voldemort.
Másik kérdésem: Ugye nem halt meg Agyar?!
Ui: Eléggé sanszos, hogy Hagrid öccse, Gróp (talán ez a neve most nem ugrik be) meghal.
Én inkább azt sajnálom, hogy bizonyos egyének nem haltak meg, Pansy Parkinson-nak szívesen olvastam volna a fájdalmas haláltusájáról, Cormac McLaggen-t is szívesen kinyírnám..
Én Severus-t, Dobby-t és talán Lupint sajnálom a legjobban, Hedviget pedig megkönnyeztem, mikor először olvastam, egyébként akkoriban még azt hittem a Hedvig fiú név :)...
Lavenderről a könyv csak ennyit ír: ""Egy fülsiketítő durranást követően Fenrir Greyback elrepült az alig mozduló Lavender Brown mellől, és hanyatt nekiesett a márvány lépcsőkorlátnak. Megpróbált feltápászkodni, de ekkor fehéren villant és csattant valami: egy kistálygömb zuhant a fejére. A vérfarkas elterült, és nem mozdult." 531. oldal
Vagyis még mozdul, amikor utoljára látjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!