Sven Hassel rajongók vannak itt?
Figyelt kérdés
Remélem vagytok páran, bajtársak! :DD2010. febr. 14. 14:00
11/22 anonim válasza:
A könyveiről asmik jók arról annyit, hogy Julius Ringelnek is Papa volt a beceneve. Mondjuk ez szerintem sok embernek abeceneve, úgy hogy nem látok összefüggést Julius Ringer és Beier őrmester közt.
13/22 anonim válasza:
Amennyire lehet Sven Hassel mániákus vagyok :D 7 könyvét olvastam eddig és nincs kedvencem mert eddig az összes egyformán isteni:D az föszereplőket a családomnak tekintem, mindig megnevettetnek vagy ha kell könnyeztetnek;Damelyik könyvtarból kölcsönöztem nincs meg a többi része, megvenném de ha már elkezdtem kemény kötésben olvasni , nincs hangulatom ujonnan puha kiadását olvasni:/ ugyh most hajszolgatom a kemény kötésüeket :D
14/22 anonim válasza:
Én még csak 1 könyvet olvastam el Sven Hasseltől, a Bajtársakat, de nagyon tetszett és el szeretném olvasni a többi könyvét is csak nem tudom hogy van-e olyan oldal a neten, ahol el lehet olvasni ingyen. Ha tudtok ilyen oldalt, akkor írjátok ide nekem légyszi! :)
15/22 anonim válasza:
Vagyunk! Jelenleg a Lánctalpakat olvasom
16/22 A kérdező kommentje:
Éljen éljen! :D Ha esetleg valakinek kellenének a könyvet, írjon nekem üzenetet, valószínű be tudom szerezni. PÜ. :)
2011. nov. 11. 21:24
17/22 Dorian Grey válasza:
Szintén függő vagyok!:) Eddig olvastam:Kárhozottak Légiója,Eltörölni Párizst,Gestapo,Monte Cassino,Bajtársak,A komisszár,Lánctalpak,Pokoljárás,Gyalogoshadosztály
18/22 anonim válasza:
Én is, én is!!! Imádom én most Az SS-tábornok-ot olvasom és már megvolt az Eltörölni Párizst, Gestapo és Gyalogoshadosztály. És még gyúrok a többire *.* Imádom!
19/22 anonim válasza:
Sziasztok, én is itt vagyok, bár kicsit elkéstem az előző hozzászólókhoz képest :) Én eddig 3 könyvet olvastam Hasseltől (ebben a sorrendben): Eltörölni Párizst!, Pokoljárás, Lánctalpak. Most két napja épp nem olvasok Hasselt, és nagyon hiányoznak a szereplők, a légkör, maga az olvasás élménye, a cselekmény :(
20/22 A kérdező kommentje:
Nagyon jó kis könyvek, ugye? :)
És még arról is hallottam, hogy az öreg írt még egy könyvet, nem tudom, hogy lett-e belőle valami. Sajnos ugye tavaly meghalt kedvenc írónk, azóta nem tudok erről a még íródó (vagy megírt?) könyvről túl sokat.
2013. máj. 23. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!