Tudnátok mondani jó könyveket? (többi lent)
Nagyon sok könyvet olvastam már,és gyorsan is kiolvasom őket.Ennélfogva állandóan hiányban vagyok..Amiket nagyon szerettem: Szjg,Lélektársak,Luxen,Végzet Ereklyéi,szürke 50 Árnyalat,Cat és Bones, tökéletes kémia(és részei)stbstb.Tudom,hogy nagyon sok ilyen kérdés van de amiket ajánlotok a legtöbbet már olvastam :) Leginkább a romantikus regényeket szeretem,abból jöhet fantasy is.Szeretem a klasszikusokat is bár a Nyomorultakat és az Elfújta a szelet nem tudtam befejezni. A krimi és a horrorért annyira nem vagyok oda,de lehet,hogy csak azért mert még nem olvastam olyat ami megfogott volna.Előre is köszi mindenkinek!
16/l
Ha krimit is szeretnél olvasni, ajánlom Sir Arthur Conan Doyle: Sherlock Holmes műveit, azok jók bevezetésnek a krimi világába.
Olvasol John Greent? Mert szerintem tetszene neked a stílusa a felsorolt olvasott könyvek alapján.
Klasszikusnak én Anna Kareninát mondanék Lev Tolsztojtól, szerintem azt már megértenéd. Egyik kedvenc klasszikusom.
Kerstin Gier - Időtlen szerelem trilógia
Federica Bosco - Szerelmem egy angyal
Lauren Kate - Fallen sorozat
Dumas - Három testőr
Nora Roberts - A mágia útjai (de tőle több is akad)
Vavyan Fable - Álomhajsza, Tündértánc, Álmok Tengere (kedvenc)
Cecelia Ahern - Ahol a szivárvány véget ér
Rainbow Rowell - Eleanor és Park
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!