Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok mondani jó könyveket?...

Tudnátok mondani jó könyveket? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon sok könyvet olvastam már,és gyorsan is kiolvasom őket.Ennélfogva állandóan hiányban vagyok..Amiket nagyon szerettem: Szjg,Lélektársak,Luxen,Végzet Ereklyéi,szürke 50 Árnyalat,Cat és Bones, tökéletes kémia(és részei)stbstb.Tudom,hogy nagyon sok ilyen kérdés van de amiket ajánlotok a legtöbbet már olvastam :) Leginkább a romantikus regényeket szeretem,abból jöhet fantasy is.Szeretem a klasszikusokat is bár a Nyomorultakat és az Elfújta a szelet nem tudtam befejezni. A krimi és a horrorért annyira nem vagyok oda,de lehet,hogy csak azért mert még nem olvastam olyat ami megfogott volna.Előre is köszi mindenkinek!

16/l

2015. márc. 4. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha krimit is szeretnél olvasni, ajánlom Sir Arthur Conan Doyle: Sherlock Holmes műveit, azok jók bevezetésnek a krimi világába.

Olvasol John Greent? Mert szerintem tetszene neked a stílusa a felsorolt olvasott könyvek alapján.

Klasszikusnak én Anna Kareninát mondanék Lev Tolsztojtól, szerintem azt már megértenéd. Egyik kedvenc klasszikusom.

2015. márc. 4. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Neil Gaiman(Sosehol, Csillagpor, Amerikai istenek) és Jane Austin( Emma, Büszkeségés balítélet)
2015. márc. 4. 17:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szeretem John Green könyveit :) Köszönöm szépen,utána nézek a könyveknek :)
2015. márc. 4. 17:47
 4/8 A kérdező kommentje:
És az Elfújta a széllel nem az volt a gond,hogy nem értettem,csak vagy nem cipeltem magammal azt a nagy könyvet vagy épp találtam mást és így állandóan félbe maradt. A Nyomorultak meg iszonyatosan lehúzott kb 10 oldal után elfáradtam az olvasásába és így kb csak a 60 oldalig jutottam
2015. márc. 4. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Kerstin Gier - Időtlen szerelem trilógia

Federica Bosco - Szerelmem egy angyal

Lauren Kate - Fallen sorozat

Dumas - Három testőr

Nora Roberts - A mágia útjai (de tőle több is akad)

Vavyan Fable - Álomhajsza, Tündértánc, Álmok Tengere (kedvenc)

2015. márc. 4. 18:37
 6/8 anonim válasza:
Éhezők Viadala trilógia.
2015. márc. 4. 22:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Időtlen szerelem trilógiát,Szerelmem egy angyalt,Éhezők viadala trilógiát és a Fallen sorozatot már olvastam :) köszönöm szépen elolvasom a többit is
2015. márc. 5. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Cecelia Ahern - Ahol a szivárvány véget ér

Rainbow Rowell - Eleanor és Park

2015. márc. 5. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!