Andy Weir: A marsi hogy tetszett nektek?
Angolul olvastam, szóval a fordításról nem tudok nyilatkozni. Szerintem nem volt rossz könyv, bár néhány technológiával foglalkozó rész nem volt túl érdekes. Ha nem vagy sci-fi fan, akkor nem biztos, hogy tetszeni fog.
(Viszont ez a könyv szerintem annyira nem új...)
közben végeztem a könyvvel és eddig az egyik legjobb amit olvastam :) végig lekötött 1-2 túlrészletezést kivéve. mindenkinek csak ajánlani tudom, akár szereti a scifit, akár nem. már tűkön ülök az év végi Ridley Scott adaptációig :D azért 3600at sokallok érte librin, a kiadó (fumax) honlapján jóval olcsóbban be lehet szerezni. (sajnos ezt csak utólag vettem észre)
SPOILER:
krumplik, NASA, végén homokvihar túl részletesen lett bemutatva, a technikai alapját alátámasztottam volna képekkel/draftekkel (marsjáró, MFE, MLE, Lak stb.) és a végét én továbbvittem volna egészen mondjuk a Földig (persze ugrásokkal) és az óriási sajtóvisszhangig. megértem, hogy nem vállalta ezt a kockázatot a könyv lezárásánál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!