Tudom, hogy már egy tucat ilyen kérdés van ezen az oldalon, de sehol nem találtam megfelelő választ. Majd megveszek, hogy írhassak, de nincs semmi ötletem. Fantasy témakörben vagyok leginkább érdekelt. 11/L
11 évesen még nem alkotói válságban szenvedsz. Az írást nem kell erőltetni, ha nem megy, akkor nem megy.
2015. febr. 28. 18:17
2/7 anonim válasza:
De aranyos vagy :)
Figyelj! Vegyél elő egy-két fantasy könyvet, belőlük vehetsz ihletet.
2015. febr. 28. 18:26
3/7 anonim válasza:
Ne erőltesd, mert a végeredményén meg fog látszani, hogy csak "kínlódtál".
Inkább olvass valamit! :D
2015. febr. 28. 20:21
4/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, éppen ezért tettem idézőjelbe. Túl rövid volt a kérdés :)
Tudom, hogy ha nem jön ihlet, az egész csak egy nagy kínlódás lesz, már tapasztaltam ilyet. Elsősorban azért írtam ki ezt a kérdést, mert már rengeteg ideje nem írtam, és kicsit kijöttem a formából. A régi történeteimet nem nagyon tudom folytatni, mert mindtől elkedvtelenedtem, és/vagy nem jutott eszembe semmi. Másodsorban meg összegyűlt felettem egy csomó pályázat, amire szeretnék írni, már csak a nyeremények és a jó jegyek miatt is. Tudom, tudom, így nem szabadna nekilátni. Összefoglalva tehát: azért írtam ki a kérdést, mert egy íráskényszeres tizenegy éves vagyok, akitől elszállt az ihlet. SEGÍTSÉG!
Egyébként nem azzal van a baj, hogy keveset olvasok. Már vagy két hónapja ezeket a könyveket bújom a könyvtárban :(
2015. márc. 1. 11:23
5/7 Kingacorbi válasza:
Csukd be a szemed. Képzelj el egy lányt és kezd el a saját fantáziád szerint vezetni akármerre. Próbáld meg érdekesen.
2015. márc. 2. 07:18
6/7 anonim válasza:
Nézz híradót! Komolyan mondom. :D Olyan dolgok történnek a világban, hogy sokszor el sem akarod hinni. De egy kis fantáziával az egészen hétköznapi dolgokat is könnyen át lehet ültetni fantasy környezetbe. A másik tippem: hallgass zenét! Inspiráló, kicsit olyan misztikus dalszöveggel rendelkező dalokra gondolok. Ilyenek például Florence and the machine és a 30 seconds to mars zenéi. Én mindig zenét hallgatok, ha ihletre van szükségem, és őket nagyon tudom ajánlani fantasy témára (ha nem ismered őket). Még egy: keresgess képeket pinterest.com-on "fantasy" "photography" "inspiration" "writing" stb. kulcsszavakkal. (ez pl egy nagyon szép tábla: [link] Egyébként pedig járj nyitott szemmel, az egész világ tele van történetekkel. Csak észre kell venni őket. :) Sok szerencsét!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!