Meleg könyveket szeretnék letölteni, esetleg tudnátok linket küldeni?
Figyelt kérdés
Igen, a szó-szoros értelmében gondoltam a meleg szóra. Nem számít, hogy leszbikusok, vagy melegek szerepelnek benne, de a fő téma lehetőség szerint a homoszexualitás legyen. (Lényegében LGBT könyveket keresek.) Pdf formátumban, és lehetőség szerint az egész kötetet. (Gugli jó barátom, de ez úttal nem volt nagy segítségemre.) Előre is köszönöm a segítséget! (És a homofób beszólásoktól légyszíves, kíméljetek meg.)2015. febr. 26. 20:37
1/5 anonim válasza:
Van két pdf-es könyvem. Emailben elküldöm ha szeretnéd. (már nem emlékszem honnan töltöttem le őket.
3/5 anonim válasza:
Milyen könyvek? Engem is érdekelnének :)
4/5 anonim válasza:
Ezek vannak nekem:
Vidra Szabó Ferenc: Árnyéklovag
Géczi János: Vadnarancsok I.
Illetve három homofóbiával, homoszexuális emberek helyzetével foglalkozó tanulmánykötet.
Illetve Oscar Wilde: Dorian Gray
Ha valakinek valamelyik kell, küldjön privátban email címet és elküldöm.
5/5 anonim válasza:
Én is tudok küldeni, akinek kell, írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!