Jessica Sorensen- Callie & Kayden és a véletlen-nek mikor lesz második része magyarul?
Én sajnos csak annyit tudok, hogy lesz második része ami még Callieről és Kaydenről fog szólni, és lesz harmadik ami Luke-ról, a 4. 5. rész is Lukeról fog szólni a 6. újra Calliről és Kaydenről, a 7. pedig Sethről és a pasijáról :)
Még amit tudok, hogy a második kötetben Kayden elhagyja Calliet mert azt hiszi így védheti meg. Callie pedig megakarja menteni, mert tudja, hogy Kayden bajban van.
3. rész ami már Luke története lesz: Luke múltjában is rengeteg titok van amit ő próbál elfelejteni, Violet szülei gyermek korábban meghaltak, nevelőszülők nevelték fel, rengeteg nehézségen ment keresztül...Ők találkoznak, és egy fajta "harcba" kezdenek, amiből szerelem lesz, de a múlt mindig utolér mindenkit (legalábbis könyvekben mindig :D)
4. rész: Luke és Violet pár hónapig nem találkoztak egymással, amikor újra összesodorja őket az élet tudják még szeretik egymást ezért együtt próbálnak meg kimászni minden rosszból, de ekkor megint történik egy fordulat és újabb dolgok derülnek ki a múltból, pl Violet szüleinek halálának körülményeiről...
5. rész: Violet élete veszélybe kerül amiből kifolyólag értékelni kezdi az érzéseit, megpróbálja kitalálni pontosan mit is érez Luke iránt, aki éppen a saját függőségeiből próbál kigyógyulni.
6 kötet: Callie és Kayden még mindig nem bírja hátra hagyni a múltat, de együtt próbálnak túl lépni a gondokon. Újabb problémák vetülnek fel életükben, de ők megtanulták, hogy együtt képesek legyőzni a gondokat. És végül rájönnek mit akarnak igazán az élettől.
7. rész: Seth & Greyson története, de erről sajnos csak ennyit tudok :(
Sajnos a magyar megjelenésekről semmit sem tudok, én is nagyon várom már, mert nagyon érdekel a folytatás, sajnálom, hogy nem tudtam többet segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!