Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Katniss szerintetek is tényleg...

Katniss szerintetek is tényleg beleszeret Peetába?

Figyelt kérdés
Még csak most olvastam el a 3. részt, és sok olyan kommentet láttam már, hogy csak azért őt választja, mert nincs más, de én szerintem tényleg szereti őt. Amikor Peetát elrabolják, akkor is végig érte aggódik, mikor kitörlik az emlékeit, hiányolja az ölelését, a régi énjét, és a könyv legvégén megint előjön belőle az az éhség is...:)
2015. febr. 22. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen.Szereti bár eleinte nem merte bevallani magának sem és aztán Gale iránt is kezd érezni valamit de a végén rájön "kire van szüksége".(csak zárojelben , hogy én inkább Gale-t szertem)
2015. febr. 23. 16:35
 2/3 anonim válasza:
Szerintem szeretni Galet szereti, de rájön, hogy Peeta az aki azt a biztonságot tudja nyújtani neki, amire szüksége van.
2015. febr. 23. 16:39
 3/3 A kérdező kommentje:
De Gale-ről egy szó nincs a könyvben olyan értelemben, hogy így aggódna érte, meg ennyire hiányolná az ölelését, inkább haragszik rá folyton...
2015. febr. 23. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!