Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ezek a párosok közül melyikeke...

Ezek a párosok közül melyikeket szeretitek jobban? (Szent Johanna Gimi-Bábel) : Reni-Zsófi, Cortez-Szasza, Virág-Napsi, Kinga-Kolos, Zsolti-Abdul, Kitti-Bius, Reni szülei-Zsófi szülei, Vladár-Biztonsági őrök?

Figyelt kérdés
Én véleményem: Reni (nem volt annyi kínos szituja), Szasza, Virág (Napsit nem igazán szerettem), Kolos (egy fokkal kedvesebb szerintem), Zsolti, Bius, Zsófi szülei, Biztonsági őrök.

2015. febr. 22. 14:18
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Zsófi, Szasza (őt nagyon szerettem <3), Napsi, Kolos, Zsolti, Bius, Zsófi szülei, Biztonsági őrök
2015. márc. 6. 16:27
 12/28 anonim válasza:
Zsofi, Szasza, Napsi, Kinga-Kolos, Zsolti, Kitti, Zsofi szulei, Szekuritis bacsik
2015. ápr. 4. 22:15
 13/28 anonim válasza:
Hát... Reni-Zsófi párosból mindkettőt bírom de Zsófit inkább. Cortez-Szaszánál nem tok dönteni (örök szerelem). Virág-Napsi párosból Napsit és Virágot egyaránt bírom. Kinga-Kolos (az összeillő pár),egyértelműen Kinga (mi lányok tartsunk össze) de Kolos is szimpi. Zsolti-Abdul náluk az a helyzet hogy Zsolti a poén gyáros örök fav de Abdul a csajozós jó barát mindig talál helyet a "szívemben". Kitti-Bius na ők más eset, Kittit bevallom őszintén az elején utáltam, mert tök idegesítő volt, de a végére az egyik kedvenc szereplőm lett, Biussal pedig úgy vagyok hogy ha ilyen hugom lenne már falnak mentem volna a folytonos gépmániája miatt. Reni szülei-Zsófi szülei hát itt inkább vagyok úgy hogy nincs róluk véleményem és nem is választanék közülük. Vladár-Biztonsági őrök közül természetesen biztonságiak, Vladár gonosz a Renivel. Ennyi a véleményem, de ha nem így kellett volna kifejteni az én "érzéseimet" az se baj.
2015. ápr. 27. 10:35
 14/28 anonim ***** válasza:

Zsófi(Reni nem szimpatikus még mindig, pedig imádom az SzJG-t!)

Cortez-Szasza..mind kettő...igazából én úgy érzem, hogy a két fiú egyforma,csak míg Cortez nem csajozik, hanem vár Reninre, addig Szasza nagyba nyomatja, mert képtelenségnek tünik neki, hogy Zsófi valaha is úgy nézzen rá..

Virág

Kinga♥♥♥

Zsoltii

Kitti

Zsófi szülei, bár sok minden nem derül ki róluk, de Reni szülei se szimpik nekem..

Biztonsági őrök..

2015. jún. 14. 10:27
 15/28 anonim ***** válasza:
én csak ebben tudok dönteni, a többiben nem: Zsófi (közelebb áll hozzán mint Reni), Bius, Zsófi szülei, Biztonsági őrök (azt a részt én is nagyon nagyon szerettem amikor Szasza és a szekuritis adogatták egymásnak Zsófit, mint egy krumpliszsákot) :)
2015. aug. 30. 17:18
 16/28 anonim ***** válasza:

Zsófi -viccesebb karakter volt számomra.

Cortez- mivel ilyen tökéletesség nekem is kell

Napsi- ugyanilyen a legjobb barátnőm is

Kolos - imádom az okoskodását

Zsolti- mindig is a kedvenc karakterem lesz

Kitti - valamilyen szinten szórakoztató volt még a hisztis korszaka is.

Zsófi szülei - tök jó, hogy ilyen engedékenyek

Vladár és a biztonságiak közt nem tudok választani

2015. szept. 14. 20:15
 17/28 anonim válasza:

Zsófi, Szasza, Napsi és Virág emo külsővel, Kinga( leginkább rá hasonlítok az Szjg-ből), Zsolti, Kitti, Reni szülei és a kamaszkezelő könyvek, Vladár!!!

12/L

2015. nov. 8. 18:47
 18/28 RamiMázli válasza:

Reni-nem tudom az örök lúzer inkább izgat, mint egy

partizó csaj élete

Szasza- szimpibb és kevesebbszer szivatta Zsófit, mint Cortez Renit

Virág- Emóból Hippi <3

Kinga-ő az aki mindig Reni mellé állt, és nem tudom ő jobban a szívemhez nőtt

Zsolti-Nncs különösebb magyarázat

Kitt- -II-

Zsófi szülei- Zsófi anyukája biztos nem főz olyan rosszul mint Renié

Biztonsági őrök-humorosabbak

2015. nov. 17. 13:12
 19/28 anonim ***** válasza:

Reni-Zsófi? ~ Winry Rockbell

Cortez-Szasza? ~ Edward Elric

Kinga-Kolos? ~ Riza Hawkeye, Roy Mustang

Zsolti-Abdul? ~ Maes Hughes

Kitti-Bius? ~ Alphonse Elric

Bitch please.

:D

2015. nov. 17. 16:55
 20/28 anonim válasza:

Zsófi-Nem tudom,de valahog Reni karaktere nem áll hozzám közel,de azért mégg imádom az Szjg-t

Cortez:Őt azért szeretem,mert ő Cortez

Virág:Azért,mert ő bolondabb :)

Kinga:Kingának nagyon tetszik a viselkedése megúgy maga az egész személyiség

Zsolti:Iádom főleg a vicceit XD

Kitti:Nem tudom,de BIus nekem nem nagyon volt szimpi

Reni szülei:Nagyon kedvesek :)

Biztonság őrök

2015. dec. 28. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!