Valami jó könyv?
Időtlen szerelem trilógia (Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld. Az első két könyvből már film is készült)
Cassandra Clare nagyon népszerű. A Végzet Ereklyéit (Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Bukott angyalok városa, Elveszett lelkek városa, Mennyei tűz városa), illetve a Pokoli szerkezet trilógiát (Az angyal, A Herceg, A Hercegnő) írta.
Jennifer L. Armentrout Lux sorozatát is megpróbálhatod (M.o-n azt hiszem Luxen néven fut). Obszidián az első könyv.
Nem fantasy pedig... M. Bates: Segítség YouTube-sztár lettem.
Jeaniene Frost: Cat és Bones könyvek: Félúton a sírhoz, Karó és sírhant, Síri csendben, Sírig hű szerelmed
Nalini Singh könyvek- Angyalvér, angyalcsók, angyalszárny, angyalkard és angyalárny
Illetve a másik sorozata: Vonzódás, Látomás, Borzongás, Feloldozás és Szabadulás
Darren Shan vámpíros sorozata, Démonvilág-sorozat
Cresley Cole: Vámpíréhség, Vámpírszerető, Vámpírharc, Vámpírvér, Vámpírzóna, A Démonkirály csókja, A gyönyör sötét hercege
Anita Blake-sorozat
Darynda Jones-Első sírhant, Második sírhant
Becca Fitzpatrick: Csitt Csitt, Crescendo, Silence, Finale
Nekem ezek a kedvenceim. Szerintem nagyon jó könyvek. :)
Lauren Kate: Fallen, Torment, Passion, Rapture
Colleen Houck: A tigris átka (épp ma olvastam el, szerintem nagyon jó, izgalmas, romantikus, kalandos), A tigris küldetése, A tigris utazása
Anna Banks: Poszeidón
Simone Elkeles: Tökéletes kémia, A vonzás szabályai, Láncreakció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!