Volt olyan könyv, ami nagyon felbosszantott titeket valamiért?
James Dashner-Tűzpróba című könyve. Idegesítő fordulatok történek, olyanok, amikor már nem tudtam hinni a józan eszemnek, de aztán mindent megértettem... elolvastam, mert ettől függetlenül szerettem ezt a könyvet :D Bár meg kell hagyni az első rész nyomába se ér-szerintem.
Zabhegyező. Ezt viszont letettem. Az a szörnyű nyelvezet, ami ebben van... a folyamatos szóismétlés elviselhetetlen.-megértem, ennek célja volt, de nálam ez elvette az olvasás élvezetét.
SZJG, hihetetlen, mennyire képtelenek Reni szülei a gyereknevelésre, eléggé az jött le, hogy utálják. Egyszer sem dicsérték meg a jó jegyei miatt, hogy szorgalmas, ha sírt, vigasztalás helyett leléptek nevelési könyveket olvasni, mindenkinek panaszkodtak róla, amikor gimi elején kezdett barátkozni a többiekkel, Virág miatt korlátozták a kapcsolattartást, szilveszterről pedig ne is beszéljünk.
Azért kiolvastam a sorozatot, de az anyját végig rühelltem.
Kezek és fogak erdeje, nem bírtam felfogni, miért nem szurkálják fejbe a zombikat, miért ülnek és várnak minden esetben. Ahhoz képest, hogy abba környezetbe születtek, egyáltalán nem tudtak boldogulni, nem tettek szinte semmit a biztonságukért. A magyarázatokat is hiányoltam, de azok nyilván a trilógia további köteteiben lesznek.
Szűcs Vanda: Egy ikerlány naplója.
Szegény fák, ennek a borzalomnal a legyártásáért kár volt kivágni őket.
A Bábelt ért kritikat nem nagyon értem. Milyen kőbunkó barátok?
Amúgy egy könvv ugrik most be, a Tizenhárom okom volt.
Befejeztem,hogy írhassak róla egy kíméletlen kritikát, de szerintem az a könyv akár ártalmas is lehet az instabilabb tizenévesekre nézve, márpedig nekik íródott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!