Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Volt olyan könyv, ami nagyon...

Volt olyan könyv, ami nagyon felbosszantott titeket valamiért?

Figyelt kérdés
Ha volt, be szoktátok fejezni azért, vagy odavágjátok a sarokba? :)

2015. febr. 6. 11:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Volt hogy felbosszantott, dokumentum jellegű informatív könyv. :D Annyi baromságot még nem olvastam, hiteles információként eladva. Népbutító szutyok volt, abba is hagytam valahol a felénél.
2015. febr. 6. 11:45
 2/16 anonim ***** válasza:

James Dashner-Tűzpróba című könyve. Idegesítő fordulatok történek, olyanok, amikor már nem tudtam hinni a józan eszemnek, de aztán mindent megértettem... elolvastam, mert ettől függetlenül szerettem ezt a könyvet :D Bár meg kell hagyni az első rész nyomába se ér-szerintem.

Zabhegyező. Ezt viszont letettem. Az a szörnyű nyelvezet, ami ebben van... a folyamatos szóismétlés elviselhetetlen.-megértem, ennek célja volt, de nálam ez elvette az olvasás élvezetét.

2015. febr. 6. 13:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

SZJG, hihetetlen, mennyire képtelenek Reni szülei a gyereknevelésre, eléggé az jött le, hogy utálják. Egyszer sem dicsérték meg a jó jegyei miatt, hogy szorgalmas, ha sírt, vigasztalás helyett leléptek nevelési könyveket olvasni, mindenkinek panaszkodtak róla, amikor gimi elején kezdett barátkozni a többiekkel, Virág miatt korlátozták a kapcsolattartást, szilveszterről pedig ne is beszéljünk.

Azért kiolvastam a sorozatot, de az anyját végig rühelltem.

Kezek és fogak erdeje, nem bírtam felfogni, miért nem szurkálják fejbe a zombikat, miért ülnek és várnak minden esetben. Ahhoz képest, hogy abba környezetbe születtek, egyáltalán nem tudtak boldogulni, nem tettek szinte semmit a biztonságukért. A magyarázatokat is hiányoltam, de azok nyilván a trilógia további köteteiben lesznek.

2015. febr. 6. 14:17
 4/16 anonim ***** válasza:
Engem Leiner Laurától a Bábel. Nem is olvastam végig, annyira felidegesítettek a karakterek. Borzasztóan felszínes, kőbunkó tinédzserek. A fesztiválhangulatot átéreztem, de ilyen paraszt barátokkal kinek kell ellenség...
2015. febr. 6. 15:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Rebecca Ann Collins: Pemberley Krónikák. Végigolvastam, már csak azért is, de a hajamat téptem közben. Ez a Büszkeség és balítélet folytatása, a borítóján az áll, hogy Jane Austen is áldását adná rá... hát szerintem inkább forogna a sírjában. Bárgyú, csöpögős jelenetek, párbeszédek, jellemrajz nulla, az összes normális szereplőből egy picsogó kamaszlányt csinál, a komikusabb karakterket nem is beszélteti. Unalmas, csöpögős borzalom. Most hogy írok róla, is megugrott a vérnyomásom! :D
2015. febr. 6. 16:54
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szűcs Vanda: Egy ikerlány naplója.

Szegény fák, ennek a borzalomnal a legyártásáért kár volt kivágni őket.

2015. febr. 6. 23:07
 7/16 anonim ***** válasza:
Na még a címére se emlékszem rendesen, mert nem érdemes :'D *Egy ikerpár naplója
2015. febr. 6. 23:08
 8/16 anonim ***** válasza:
*Egy ikerpár titkos naplója (sírva-röhögve fogom a fejemet)
2015. febr. 6. 23:10
 9/16 anonim ***** válasza:

A Bábelt ért kritikat nem nagyon értem. Milyen kőbunkó barátok?

Amúgy egy könvv ugrik most be, a Tizenhárom okom volt.

Befejeztem,hogy írhassak róla egy kíméletlen kritikát, de szerintem az a könyv akár ártalmas is lehet az instabilabb tizenévesekre nézve, márpedig nekik íródott.

2015. febr. 7. 01:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Biblia, mégis a hatása elképesztő,azis mennyire felhúzott
2015. febr. 7. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!