Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen indiaiakról szóló...

Milyen indiaiakról szóló könyveket ismertek?

Figyelt kérdés
Elsősorban indiai fiatalokról szóló, lehetőleg romantikus történetet szeretnék olvasni, de bármilyen megfelel, csak Indiához kapcsolódjon. (Nem történelmi vagy természetről szólót szeretnék.) Magyarra fordított lenne a legjobb, de az angol is elmegy. :)

2015. febr. 5. 16:09
 1/4 Márciuska ***** válasza:

Christine Monson: India ébenje

John Shors: Taj Mahal

Ha hozzájutsz, szerintem érdemes elolvasni a Ramajanát is. Én rövidített, átírt, prózai formában olvastam (Indiai regék és mondák c. kötetben), úgy érthetőbb. Egy igazi romantikus kalandos mese.

2015. febr. 6. 06:19
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ :)
2015. febr. 6. 07:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg a Gettomilliomos. csak pár oldalt tudtam belőle olvasni, de Indiában játszódik.
2015. febr. 9. 01:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, arrol hallottam :) ha esetleg erdekel: corban addison: a napfény gyermekei. Bar meg nem tudtam elolvasni, mindenkeppen szeretnem. :)
2015. febr. 9. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!