Miről szól "A szürke ötven árnyalata" című könyv?
Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten de egyik oldalon se volt rendesen megfogalmazva.
Előre is köszönöm:)
2015. febr. 5. 15:17
1/5 anonim válasza:
A gyönyörű, kedves, bájos, visszafogott 23 éves utolsó éves egyetemista Anastasia (Ana) Steele elmegy interjút készíteni a híres, lenyűgözően helyes, intelligens, 27 éves Christian Gray-jel. Természetesen első pillanatban fellángol közöttük a szenvedély. A férfi egyre jobban becserkészi a lányt, aki életében először szerelmes lesz és vágyik egy férfira. Mr. Gray azonban "kicsit" a szadomazo-durva sz*xet kultiválja, Anát ez nem érdekli, és lefekszik a férfival. Innentől kezdve hosszas-hosszas "ágyjelenetek" (nem csak ágyban), hanem korbáccsal, ütéssel, szembekötéssel. A férfi az ún. "uralkodó fél", a lány pedig az "alávetett" fél ezekben. Őszintén szólva elég beteg könyv, leginkább a főszereplő gyerekkori traumái miatt, szerintem az effajta irányítási vágy már nem normális, de az sem, ahogy a kis naiv csajszi erre vágyik. Maga a könyv iszonyú béna, szerencsétlen megfogalmazások, az írói értéke nulla.
2/5 A kérdező kommentje:
És mi az a "sötét titka" Grey-nek? Mert valami ilyenről is hallottam
2015. febr. 6. 18:16
3/5 anonim válasza:
Gondolom az, hogy miért vannak ilyen érdekes szexuális szokásai.
1-es, miért írtad a szex szót kicsillagozva??? :D
4/5 anonim válasza:
Szia. Szerintem ízlések és pofonok, nem kell leszólni egy könyvet csak azért mert neked nem tetszik. Christian életstílusa nem egyedi annyira,de az igaz, hogy nem a legjobban meséli el a történetet. Szerintem az írónőnek nem igazán van ilyesmi tapasztalata. Kicsit túl vannak reagálva a dolgok. A sötét titka meg az, hogy szadista. Illetve csak ezt hiszi magáról, de mivel nem élvezi, ha fájdalmat okozhat, csak az irányítás kell neki nem is mondható szadistának.
5/5 Ezüst Vitéz válasza:
A sötét titka az, hogy az anyját, aki drogos prosti volt, megölte a stricije, és hogy 15 éves korában összejött a nála bő 30 évvel idősebb szomszédasszonnyal, aki a BDSM szexet kedvelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!