Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért tartják olyan sokra JD...

Miért tartják olyan sokra JD Salinger Zabhegyezőjét?

Figyelt kérdés
sok filmben feltűnik, mint gyilkosok kedvenc olvasmánya... mellesleg nagyon népszerű európában is... én rengeteget olvasok, eléggé elvontnak tartom magam, de semmi különöset nem éreztem a könyv olvasása után...egy szimpla könyv...
2010. febr. 9. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, jó könyv. Nagyon érzékletesen írja le egy kamaszfiú érzelmi világát. Ebben rejlik a varázsa.
2010. febr. 9. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is olvastam, és egyet kell értenem veled. Lehet, hogy én nem vagyok túl nyitott a világra, de semmi olyan extra külön leges dolgot nem olvastam benne, ami miatt jó könyvnek számítana. Persze egyszer el lehet olvasni, de többet soha nem fogom:D
2010. febr. 9. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
különleges egy szó persze:D
2010. febr. 9. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert amikor kijött, még szokatlan volt a posztmodern, szlenges, provokatív stílus és az önelemzés.

Ami pedig szokatlan, az általában bejön az irodalomban. :) Egy évtizedre rá kiadta Burgess a Mechanikus narancsot, azóta pedig trenddé lett...

2010. febr. 17. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Most hogy írtad, nekem is eszembe jutott a Mechanikus narancs, de mondjuk én azzal úgy vagyok, hogy a nyelvezete számomra már értelmezhetetlen, vagy legalább is nagyon kimerít, hogy meg tudjam érteni, miről van szó. Valószínűleg ezért is nem olvastam még végig 5 év alatt.
2010. febr. 17. 14:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!