Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szjg Renit mért cikizik a...

Szjg Renit mért cikizik a zenéi miatt?

Figyelt kérdés

A többiek is elég régieket hallgatnak pl:Cortez ramonest Ricsi Kornt Andris és Robi AC/DC-t.

Valamemelyik részben pedig az iskolai fellépésen a jalapeno az osais wonderwallt játsza na az is elég régi.

2015. febr. 1. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebben se keresd az értelmet, pusztán csak kell egy poén forrás.
2015. febr. 1. 10:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát jó de még most se értem:)
2015. febr. 1. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ez egy tiniknek írt könyv, és nem volt még a világon olyan tini, akit ne cikiztek volna amiatt, hogy mit hallgat. Tök mindegy, hogy milyen az ízlése.
2015. febr. 2. 08:37
 4/7 A kérdező kommentje:
De mért csak Renit cikizik?
2015. febr. 3. 01:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem,mert a Beatles nagyon régi. De vedd figyelembe,hogy a könyv 1. kötete 2010-ben, a 8. (az uccsó) pedig 2013-ban jelent meg.
2015. febr. 4. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
11%
Mert béna zenét hallgat, nem rockot vagy punkot, mint a fiúk. A Beatles és az Oasis (ha meghallgatod) tényleg nem valami menő zene és még csak nincs is olyan jó, mint a rock, metál vagy punkrock.
2015. febr. 7. 20:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 20:23 most már értem😊🙋👌👏
2015. febr. 8. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!