Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen e-ink-es ebook olvasót...

Milyen e-ink-es ebook olvasót tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Jöhetnek személyes tapasztalatok, vagy akár konkrét statisztikák is, hogy melyiket éri meg megvenni. (mivel nem igazán értek hozzá, ez lesz az első ebook vásárlásom)

Árban azért szeretnék 50.000 Ft alatt maradni.

2015. jan. 30. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a Kindle-t javaslom, mert csak azzal volt tapasztalatom, illetve eladási statisztikák szerint is vezet. De érdekel, mások mit ajánlanak, mert hasonló cipőben járok. A Kindle hátránya a formátum-támogatás, illetve az ára, noha közel sem a legdrágább.

Én úgy találtam, a mindenféle flancos kiegészítők (zenehallatás, videólejátszás stb.) nem szükségesek egy alap olvasóhoz, illetve az érintőképernyő számomra zavaró probléma lenne, emiatt ilyet nem is néztem eddig. A Kindle 5-ön volt annak idején két lapozógomb meg egy menü, és annyi.

2015. jan. 30. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Én Pocketbook touch lux 2-t vettem, annak ellenére, hogy mindenhol a Kindle volt az első, amit ajánlottak. Nem bántam meg, hogy megvettem.

Nekem elsődleges szempont volt a magyar menü, epub támogatása, bővíthető memória, hátsó megvilágítás volt. 40-ért vettem akciósan.

2015. jan. 31. 14:26
 3/3 anonim válasza:
Én is Pocketbook touch lux 2-t akartam venni magamnak. Aztán amikor a boltban meg akartam venni, akkor a feleségem gyorsan közölte, hogy már vett egy ebook olvasót nekem karácsonyra ne vegyem meg. Kindle paperwhite 2-t vett, mert neki ezt javasolták. Nem tudom milyen lett volna a pocketbook, de nekem ez a kindle is bevált eddig. Főleg este olvasok sötétben, így a világítás jól jön. Közel 3 hónap alatt 2x töltöttem fel és 9 könyvet olvastam el rajta, köztük "vastag" könyveket is, mint pl. a sógun.
2015. febr. 8. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!