Valaki ajánlana nekem jó könyveket? 15\Lány bővebben lent
Hát az én kedvenc könyvem Betty Mahmudi-tól a Lányom nélkül soha. Igaz történet, az (amerikai) írónővel történt az eset. Egy iráni férfihoz ment hozzá, aki aztán Iránba vitte őket, és bezárta az asszonyt, elvette a lányát tőle(de később visszavitte),és a végén a nő megszökik, egy nagyon bonyodalmas módon. A második része arról szól, hogy ahogy visszatért Amerikába, egy olyan cégnél kezdett dolgozni,ahol az ilyen nőkön segítenek, de Mudi (volt férje) zaklatni kezdi, stb. Így írja a könyv hátulján: Az amerikai Betty-t iráni származású férje rokonlátogatásba vitte a háborúban álló Iránba. A férj megesküdött rá,hogy jól fogják érezni ,s két hét múlva újra otthon lesznek Detroitban.Hazudott.
544 oldal, de nekem a kedvencem lett. :-)
1-es, azt én pont most olvastam, nekem nagyon tetszett. De azt hiszem, a kérdező nem pont ilyet akar. Neki tini - fantasy könyvek jönnek be! :)
Obszidián
Summoning
Ezek vöröspöttyösek, több részük is van, de a címekre már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!