Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » írok. Szerinted milyen lenne...

írok. Szerinted milyen lenne ha a könyv végén meghalna a "mesélő"? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

öhmm... a sztorit nem szeretném elmondani, a lényeg h meghalna az akinek a szemszögében íródott... és akk az utolsó részt mint író, fejezem be...

am úgy szeretném, hogy 2 véget írok, az egyikben meghal, a másikban megmenekül...

2010. febr. 8. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Meghalhat! Akkor legalább nem lesz a sablonos könyvek között.
2010. febr. 8. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:

ne haljon meg

az emberek a happy endet szeretik, és ha meghalna elég nyomott lenne

azért olvasunk, hogy szórakozzunk

én pl utálom ha 1 könyvnek szomorú vége van és úgy érzem h nem érte + elolvasni.........

2010. febr. 8. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:

meghalhat, izgalmas lesz a történet/lesz csattanó/

de kb ki a mesélő?

fiú-lány?

idős-fiatal?

mert ha egy idős öregúr, akkor jó befejezés lehet

2010. febr. 8. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha meg a fiatal, akkor még jobb! :D

2010. febr. 8. 21:36
 5/8 A kérdező kommentje:

egy filatal lányra gondoltam... lehet, hogy fiú lesz, de a lány érzelemteljesebb... szerintem... kb. 10 éves...

káosz... tudatlanság (nem tudja, mi történik), valami iylesmiről szólna... a végén meg úgy gondoltam megmenekül, mert jönnek az oroszok, csak még meg akarja menteni egy kabinban lévő emberek életét és akkor puuff...

kösz a komikat!

2010. febr. 9. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
ha meghal hogy mesél?engem mindig ezzel piszkált az irodalom tanárom
2010. febr. 10. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha meghal, akkor ne az ő szemszögéből írd le. Az "író" szemszögéből, egy más szemszögből, mert ez így akkora butaság lenne...
2010. febr. 10. 17:20
 8/8 A kérdező kommentje:
hát... végül is arra gondoltam, hogy... a végénél halna meg, és az utolsó mondjuk fél oldalt befejezném én... de csak mert annyi olyan könyv van, ami mindig happy end... azaz majdnem (MAJDNEM) és a valóságban sem így van... ráadásul egy kis eredetiséget is szeretnék...
2010. febr. 10. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!