Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok nekem könyveket mondani?

Tudnátok nekem könyveket mondani?

Figyelt kérdés

Szeretem a romantikus (de nem túl csöpögős) könyveket, az életrajzi könyveket, meg azokat amik alapján film is készült (pl.: Nagy Gatsby), scifi-t és horrort NEM!

Külföldi íróval csak!!

Esetleg tudtok ilyeneket mondani amiket olvashatnék, és nem csak 200 oldal hanem több (az ilyeneket ha tetszik egy nap alatt is kiolvasom) :)

20/L

Köszönöm

2015. jan. 26. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy kosaras naplója. Életrajzi könyv, készült film is belőle.
2015. jan. 26. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Dél királynője nagyon tetszett :) Sorozat készült belőle, bár nekem a könyv része jobban bejött. Igaz sztori is amúgy, és nagyon sok tanulság meg bölcselkedés van benne. Érdemes elolvasni.
2015. jan. 26. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem életrajz, de film is készült belőlük.

Pat Conroy: Hullámok hercege (Szerintem könyvben komolyabb. A regény nem csöpög, de a belőle készült film igen. )

[link]

Khaled Hosszeini: Papírsárkányok

[link]

2015. jan. 26. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Federica Bosco - Szerelmem egy angyal

Lauren Kate - Fallen-tetralógia (Fallen, Torment, Passion, Rapture)

Erin Morgenstern - Éjszakai cirkusz (nem kimondottan romantikus, de érdekes hangulatú)

Joanne Harris - Csokoládé

Kate Moss - Labirintus (a múlttal szövődő jelenben játszódó kalandregény)

2015. jan. 28. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!