Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak? 16/L

Mit olvassak? 16/L

Figyelt kérdés

Mostanában olvastam a Tűzpróbát, Az útvesztőt, Mocskos Melót, Minou szigetét, Titán szirénjeit,Shy Boy-t, Metro 2033-t.

Elég vegyes az érdeklődési köröm. Szinte mindent elolvasok, de a csöpögős, negédes könyveket nem bírom. Illetve a Biff evangéliumát most hagytam félbe (nem tudom miért, de már 2x tettem le a könyv felénél. Pedig az író más könyveit nagyon szerettem) A klasszikus könyveket mint a Gyűrűk Ura és a Harry Potter-t természetesen ismerem. Az olyanokat mint Leiner Laura könyvek, nem szeretem (kövezettek meg, de az van..). Ezek alapján aki tudna ajánlani valami jó könyvet, azt megköszönném!

2015. jan. 26. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Off: Én sem szeretem Leiner Laurát.

Jöhet történelmi? Mert akkor Bernard Cornwell: 1356. Tömény harc és történelem. Nekem speciel nagyon tetszett Dan Brown: A da Vinci-kód c. könyve, nem régen olvastam, ajánlom neked is! Lehet rajta gondolkodni.

14L

2015. jan. 26. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát azok közül amiket olvastál, nem sokat ismerek, de én nagyon tudom ajánlani Mats Strandber és Sara B. Elfgrentől az Engelfors-trilógiát( A Kör, Tűz, Kulcs, valamint Dan Brown könyveit :)
2015. jan. 26. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Luxen sorozat, Éhezők viadala, Csontváros... szerintem ezek tetszenének neked :)
2015. jan. 26. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Joanne Harris - Rúnajelek

Nora Roberts - A mágia útjai

Obszidián (bár én majdnem félbehagytam)

Sarah Dessen - Egy felejthetetlen év (de több könyvét is olvastam, egész jók)

2015. jan. 28. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Figyelj rám!

Iránytű önmagamhoz

mondjuk nem tudom mennyire a te stílusod, de ezeket nagyon szerettem:)

2015. jan. 31. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!