Mit olvassak? 16/L
Mostanában olvastam a Tűzpróbát, Az útvesztőt, Mocskos Melót, Minou szigetét, Titán szirénjeit,Shy Boy-t, Metro 2033-t.
Elég vegyes az érdeklődési köröm. Szinte mindent elolvasok, de a csöpögős, negédes könyveket nem bírom. Illetve a Biff evangéliumát most hagytam félbe (nem tudom miért, de már 2x tettem le a könyv felénél. Pedig az író más könyveit nagyon szerettem) A klasszikus könyveket mint a Gyűrűk Ura és a Harry Potter-t természetesen ismerem. Az olyanokat mint Leiner Laura könyvek, nem szeretem (kövezettek meg, de az van..). Ezek alapján aki tudna ajánlani valami jó könyvet, azt megköszönném!
Off: Én sem szeretem Leiner Laurát.
Jöhet történelmi? Mert akkor Bernard Cornwell: 1356. Tömény harc és történelem. Nekem speciel nagyon tetszett Dan Brown: A da Vinci-kód c. könyve, nem régen olvastam, ajánlom neked is! Lehet rajta gondolkodni.
14L
Joanne Harris - Rúnajelek
Nora Roberts - A mágia útjai
Obszidián (bár én majdnem félbehagytam)
Sarah Dessen - Egy felejthetetlen év (de több könyvét is olvastam, egész jók)
Figyelj rám!
Iránytű önmagamhoz
mondjuk nem tudom mennyire a te stílusod, de ezeket nagyon szerettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!