Hogyan kell elkezdeni könyvet írni?
Figyelt kérdés
Tanácsok ötletek?2015. jan. 26. 16:49
1/3 anonim válasza:
Gondold át hogy miről szeretnél írni.
Én ugy kezdtem el hogy leírtam a karaktereket, tulajdonságokkal, kinézettel.
Aztán a helyszíneket. szóval megteremtettem az alapot. aztán meg elkezdtem írni ami épp eszembe jutott. Idővel összegyűlt jó pár oldal szöveg és akkor rendeztem történet szerint :) még én se vagyok kész vele de igy kezdtem el :)
2/3 anonim válasza:
Találd ki a főtörténetet majd formázd meg a szereplőket probáld meg mellékszálakkal is tarkitani a történetet. Ha ezeket már mind kitaláltad akkor saccold meg hogy hány oldalt szeretnél a könyvedre szánni és már papirra is vetheted az alkotásodat :)
Ha segitettem akkor légyszives írj rám mert nagyon kíváncsivá tettél és mesélj a könnyvedről. Én is épp egy könyvön dolgozok :)
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!