Bokura no Himitsu wo Kyoyu Shiyouka - van ebből több kiadás/manga, vagy ehhez hasonló animék/mangák? (vagy állatos mangák, többi lenn)
Elolvastam, és nagyon tetszett. Van belőle még valami? Ha nincs, akkor tudtok még hasonlókat? Olvastam már a +Anima-t is, szóval kb. ilyenek kellenek.
(röviden, aki nem ismeri: biológus srácok csináltak egy állat kockát, amit ha megeszel, állattá tudsz változni. A főszereplő megeszik egyet, és ha átváltozik akkor cica fülei és farka lesz. Ugyanígy a srácokkal, egyikük denevér, másik farkas, majom, nyuszi. A +Anima-ban is félig állattá tudnak változni. Szóval valami ehhez hasonló kéne, hogy átváltozzanak)
Előre is köszi! (Ui. mindegy hogy manga vagy anime)
Nekem is megvolt, és én is nagyon szerettem, de sajnos nem készítettek belőle új kötetet.
Ha ez tetszet, én mindneképp ajánlom a Fruits Basketet, az is ilyen állattá változós, romantikus shoujo:)
Kár érte, pedig jó lett volna :)
Köszönöm szépen az ajánlást, a Bokura no Himitsu wo Kyoyu Shiyouka-ból hiányzott a romantika, szóval tökély :D ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!