Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek Chuck...

Mi a véleményetek Chuck Palahniukról?

Figyelt kérdés

Én most olvastam tőle a Harcosok Klubját, szerintem zseniális. Csak engem fogott meg ennyire?

OFF: Néztem már tőle a neten más könyveket is, de ilyen 2000-3000 forint között mozognak, és őszintén szólva nincs nagyon pénzem rájuk. Esetleg tudnátok mondani olyan webáruházakat, ahol akciósan árulnak Chuck Palahniuk könyveket?

2010. febr. 8. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nos igen, a Palahniuk könyvek elég drágák, de megéri mind a rá áldozott ezreseket. Ha mindenképpen Palahniukot akarsz olcsón, akkor az Alexandra.hu-n meg tudod rendelni a Halálkultusz című művét, rongyos 500 Ft-t-ért! Na az egy másik kérdés hogy a postaköltséggel feljebb megy az ár, ha 10.000 alatt vásárolsz...
2010. máj. 3. 01:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, a Halálkultusz azóta megvan, zseniális..

Én a Cigányútra lennék leginkább kíváncsi, meg a Láthatalan Szörnyekre.. azokat még nem olvastam tőle.

2010. máj. 3. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:

(első kommentelő volnék)

Néhány napja hallottam, hogy Palahniuk belekezdett egy új könyv megírásába! Hát mit ne mondjak, eléggé várom, és remélem le fogják fordítani magyarra.

Kritikákból olvasva a Láthatatlan szörnyeteg c, művét a Harcosok Klubbjához hasonlítgatják, ezt nekem is be kell szereznem! :D

2010. máj. 13. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaz. Alexandrában 500 ért meg lehet venni a Halálkultuszt.

Őrülök neki mert én sem vagyok gazdag. 500 at megér

2010. aug. 28. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:
A Harcosok Klubja annyira zseniális, hogy a többi hozzá képest szerintem gyengébb. Minden magyarul megjelentet elolvastam tőle, de valahogy a HK után többet vártam ezektől is.
2012. aug. 18. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!