12 éves vagyok! Nekem való a Beavatott című könyv?
Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 20:43
1/9 anonim válasza:
Ez nem kor függô ha elakarod olvasni akkor tedd azt vagy kérdezd meg a szüleid, itt senki nem tudja h milyen a te lelki világod!
2/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan olvashatod!:) Bár én csak filmen láttam,de elszeretném olvasni könyvbe is.
3/9 Hanna122 válasza:
Szerintem ez nem kortól függ. De azért ajánlóm én is olvasom, láttam .
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem durva, nyugodtan. Semmi olyan nincs benne ami miatt ne olvashatnád. Viszont szerintem ratyi könyv...
5/9 anonim válasza:
van egy osztálytársam(én 13 vagyok,) neki mániája. szerintem ha érdekel nyugodtan, de előbb a filmet érdemes.(négyest imádom)
6/9 Prym válasza:
szereintem egy fostalicska az egész trilógia, nem tudom hogy miket olvastál eddig, de szerintem borzalmas. itt nem is az a kérdés hogy való é neked, (0 vér) hanem az hogy tetszene é
7/9 anonim válasza:
Persze, olvasd nyugodtan, semmi kegyetlenség nincs benne. Egy egyszerű poszt-apokaliptikus tini sztori, akik kedvelték az Éhezők viadalát, azoknak ez is tetszett.
8/9 anonim válasza:
Én 11 évesen olvastam a könyvet, rettentően izgalmas, letehetetlen, de nekem egy kicsit sok volt. Voltak benne durva részek. Azt nem tudom, hogy a többi része milyen, érdemes-e olvasni, de én 16+-ot adnék rá. Attól függ, hogy bírod az ilyen sztorikat.
9/9 anonim válasza:
Én is 12 évesen olvastam el és imádtam. Ajánlom,igazából szerintem ez nem korfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!