Írok egy történetet, de sajnos a helyesírással és szerkesztéssel bajba vagyok. Most mit csináljak?
Köszönöm!:)
Mindjárt írok privátban.
Sajnos, ha nem megy a helyesírás, akkor erősen rá kellene gyúrni, ugyanis az írásban nagyon fontos a fogalmazási és helyesírási stílus, no meg a szókincsed.
De szívesen segítek, ha kell.
Első lépésként használj szövegszerkesztő programot, a helyesírási hibákat jelzi, a fogalmazási hibákat, stílushibákat, helytelen szóhasználatot viszont nem. Az a baj, hogy a csapnivaló helyesírás sok ember kedvét elveszi az olvasástól, pl. az enyémet is.
Minél többet olvasol, annál jobban megragad benned, mit hogyan kell írni. Ha iskolába jársz, a magyartanártól kérhetsz segítséget. Szülők, testvér, osztálytársak, barátok/barátnők is segíthetnek, de arra vigyázz, hogy ha az ő helyesírásuk is csapnivaló, az csak ront a helyzeten. Az írást viszont ne hagyd abba, bárki is mondja! Ha másnak nem tudsz, írj magadnak.
Én is szoktam néha novellákat írni, segíthetek, ha gondolod:)
Bár gondolom azóta már találtál olyat, aki segít neked:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!