Milyen könyvet tudtok ajánlani?
Nagyon szeretk olvasni. Jöhet minden, de leginkább Tolkien és Rowlinghoz hasonló írókat keresek. Nyelv magyar vagy angol.
Szeretem az ilyen misztikus, középkori, stb. könyveket. Utoljára Jobs két önéletrajzi könyvét olvastam, szóval msot valami pörgősebb kellene. Előre is köszi.
20/F
Szia!
James Dashner: Útvesztő trilógia
Michael Grant: Köddé váltak
Dmitry Glukhovsky: Metró 2033
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
Harrison Fawcett: Katedrális
Jonathan L. Howard - Johannes Cabal sorozat
V. E. Schwab - Vicious
Michael Rubens - The Sheriff of Yrnameer
David Wong - John Dies at The End és This Books is Full of Spiders
Scott Lynch - The Lies of Locke Lamora (a folytatásai viszont bénák)
Christopher Brookmyre - One Fine Day in the Middle of the Night
William Goldman - The Princess Bride
bármelyik Neil Gaiman könyv, főleg a Good Omens (Terry Pratchettel közös)
Douglas Addams - The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Én most Ben Aaronovitch könyvét a Rivers of Londont olvasom, eddig (as első kb. 25% alapján) nagyon jó.
- Bármelyik Neil Gaiman könyv, a Good Omens a végére hagyva, Terry Pratchettel közös agymenés (ismerősömtől kaptam én is ezt a tanácsot, nehogy csalódjak a többiben, mert sokak szerint ez a legjobb). Szigorúan angolul.
- Attól függetlenül, hogy képregény, a Sandmannel is érdemes lenne közelebbről megismerkedned
- Terry Pratchett Korongvilág sorozata, ennek viszont zseniális a fordítása is (épp a Reaper Manen röhögöm szénné magam)
- Takami Koushun: Battle Royale (Állítólag az Éhezők viadala után érdemes olvasni)
- Lindqvist: Hívj be! (modernes-horroros)
#2-nek meg köszönöm az infót, akkor a Locke Lamora folytatásával nem próbálkozom, ellenben David Wong könyveit megnézem közelebbről is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!