Vancsu1998624 kérdése:
Hex Hall 3. része Spell Bound -mikor lesz magyarul kiadva?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 10:35
1/4 dóri_99 válasza:
Szerintem még elég későn :(( Hiszen nem rég jött ki a második része . Én olyan őszre tippelek (de csak tippelek)
2/4 A kérdező kommentje:
:) az lehet.. köszi :)
2015. febr. 1. 12:43
3/4 anonim válasza:
Nyár vagy ősz szerintem.. :C De állítlag a vége szörnyen el lett csapva és maradt egy csomó elvarratlan szál is benne.. meg Archer és Sophie kapcsolata is eröltetett. Vagy legalábbis én ezt olvastam. De én is nagyon várom a folyatatást *örül, hogy talált egy sorstársat* Olvast el mégegyszer a Hex Hallt és a Démon üveget, mint én :D
4/4 A kérdező kommentje:
Hát... majd kiderül .. én Sophie+ Cal párti vagyok inkább :) nem birom kivarni már :3
2015. febr. 17. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!