Mi ennek a blognak a címe?
Figyelt kérdés
Nemrégiben olvastam egy blogot, ami arról szólt, hogy van egy lány aki rendesen jár suliba, de az öccse/bátyja (nem emlékszem) ugyanebbe a suliba jár, de délutáni tagozaton. Akik ilyen du.tagozaton járnak azokat nagyon elítélik. Pedig ezek a tinik valamiféle "rendbe" tartoznak. Akik látnak természetfeletti dolgokat. Addig olvastam hogy a csaj bent maradt az úszás után a barátnőivel meglesni az du.tagozatosokat. A lány barátnői elfutnak ő meg ott marad. Valaki rá akar hajtani de az egyik drác megakadájozza ebben úgy hogy azt mondja hogy a csaj a barátnője és meg is csókolja. Ezzel a lány elvette az erejét. Tovább nem olvastam. Remélem valaki tud rá válaszolni. Mert nekem. Nagyon tetszett. A címe kéne mert azt elvesztettem.2015. jan. 2. 22:01
1/3 anonim válasza:
Keresd ki a böngésződ előzményei közül.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos telefonról nézem és az pedig maghalt. Nem tudom visszanézni. Ez lett volna az első amit csinálok.
2015. jan. 3. 09:45
3/3 A kérdező kommentje:
Na, valaki??
2015. jan. 4. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!