Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha neten rendelek a Pick-Pack...

Ha neten rendelek a Pick-Pack ponton keresztül a Tescoba, akkor az, hogy működik?

Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy a terméket kiszállítják az általad kiválasztott üzletbe (újságos bolt), ahol te később átveszed.
2015. jan. 2. 18:56
 2/9 A kérdező kommentje:
De előtte kell közölnöm a bolttal,hogy oda rendeltem?
2015. jan. 2. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát persze, máskülönben értelmezhetetlen ez a rendelési mód..

Ha a webáruház rendelési menetében végiglépsz, akkor lesz egy olyan pont, ahol (egy listából) ki kell választanod a kívánt üzletet, ahova a szállítást kéred.

2015. jan. 2. 19:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
..de a célállomás bolttal nem kell közölnöd semmit, csak a webáruházzal.
2015. jan. 2. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Na jó, ezt kicsit elkapkodtam, szóval: a bolttal _ahova_ rendelsz, azzal nem kell közölnöd semmit, ők azért pick-pack pont, mert folyamatosan érkeznek hozzájuk a szállítmányok. A webáruháznak kell csak megadnod, hogy hova kéred a szállítást, ennyi.
2015. jan. 2. 19:09
 6/9 A kérdező kommentje:
És ha rendeltem könyvet a Pick-Pack pontra az ugye nem baj,ha még nem vagyok 18 éves és a saját nevemet adtam meg?
2015. jan. 2. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem baj, kapsz majd smst, hogy megérkezett a csomag, átvételkor vidd magaddal a személyidet.
2015. jan. 4. 10:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Tőlem még sosem kértek személyit, sőt, volt, hogy nem is én vettem át, csak mondták a nevem. A bolttal pedig neked nincs semmi dolgod, megrendeled, megérkezik, átveszed, ennyi.
2015. jan. 4. 13:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2015. jan. 5. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!