Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek "A burok"...

Mi a véleményetek "A burok" c. könyvről? Érdemes elolvasni? És "Az utvesztőröl"?

Figyelt kérdés

2015. jan. 2. 13:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Mindkettő pocsék.
2015. jan. 2. 13:40
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
A burok c. könyvet nem olvastam, de a filmet immmmmádom <3. Az útvesztőt pedig online elkezdtem olvasni, de a második fejezetnél meguntam, pedig szinte sosem hagyok félbe könyvet, de most ez történt.
2015. jan. 2. 14:04
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
A burok nagyon érdekes, főleg, ahogy a különböző világokat leírja, nekem nagyon tetszett, érdemes elolvasni (teljesen másabb, mint a pocsék film, amit csináltak belőle, kábé a könyv lényegét hagyták ki belőle...)
2015. jan. 2. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
nekem mindkettő tetszett
2015. jan. 2. 16:07
 5/11 Mirk ***** válasza:
100%
A burokra sosem tudtam rászánni magam, mert ez a stílus eléggé taszít, az útvesztő sorozat pedig minden kötettel egyre rosszabb, zavarosabb és értelmetlenebb.
2015. jan. 3. 00:03
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
A Burok nekem nagyon tetszett, ez az űrlényes téma érdekelt főleg, nem a szerelmi szál :D Az útvesztő annyira nem rossz, bár nekem is elég zavarosnak, meg hülyeségnek tűnik néhány helyen...
2015. jan. 3. 11:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm azt hiszem kikölcsönzöm mintsem megvegyem.
2015. jan. 4. 10:09
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

A burok nagyon jó, teljesen egyedi, imádom a könyvet és a filmet is.

Az útvesztőt nem olvastam, de a film tetszett, izgalmas, és az is egyedi alkotás.

2015. jan. 4. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak az Útvesztőt olvastam, az nekem elképesztően tetszett. :)
2015. jan. 14. 22:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Én meg csak a Bukrokot olvastam és nekem elképesztően tetszett, ne film alapján ítéljetek mert az szerintem a könyvhöz képest pocsék rossz lett és egy csomó dolgot kihagytak, belőle, amitől sok helyen zavaros lett, és a jelentése is változott. És mivel az egy film abban ugyebár nagyon gyorsan történtek a dolgok, pedig ebben a könyvben nagy szerepet játszik az idő-múlása is. Már vagy ezerszer olvastam, pont az tegnap-ma olvastam újra és nekem még mindig semmit nm veszített a bájából. Egy ilyen könyv után, szerintem minden jó érzésű ember elgondolkodik azon, hogy milyen ember is ő. Rám nagyon nagy hatással volt a könyv és nekem rendkívül rossz élmény volt a film. És mint már valaki említette előttem nagyon érdekesek a különböző világok amiket bemutat a főszereplő és nagyon elgondolkodtató, hogy lehetne-e úgy élnünk valaha is mint a lelkek, az idegen faj, amely elfoglalta a földet. És nyitva marad a vége, ami még több kérdést vet fel az olvasóban. Ha bármelyik általam olvasott könyvnek kívánhatnék folytatást akkor ez lenne az. Elbűvölő könyv.
2015. febr. 26. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!