Ti milyen témakörű könyveketolvssmátok szívesen?
Abszolút egyet értek az első válaszolóval! Ha van ötlet akkor írj. De ötlet nem elég, legyen tehetség is. az ilyesmi törtnétektől hányok:
Sziasztok! XY vok most költöztem uj városba, remélem meg fogok ismerkedni vmi pasival, akivel összejöhetek majd.
Igen, így kezdődnek ezek a sztorik és a benne lévő főszereplő csaj már az első nap összejön valami helyes menő rockersráccal. Van egy tucat ilyen törnét,ami tele van helyesírási és stilisztikai hibákkal meg rövidítésekkel, és az egész ugyanaz a sablonsztori, és ezek a kislánykák jó írónak hiszik magukat, meg a többi 12 éves ott dícséri őket a blogjukon, hogy mekkora írók, és legyen már "fojti" mert annyira jó!
Na, ha a te történeted is ilyen szintű lenne, akkor inkább hagyd.
Elnézést kérek, de ez most így a sokadik ilyen kérdés láttára kijött belőlem.
Amúgy szeretem a romantikus műveket, a fantasyt (de kímélj meg a vámpíroktól), a komolyabb elgondolkodtató műveket, az igaz történet alapján írt könyveket, de igazából bármit szívesen olvasok! :)
*első
Egyébként szeretem a fantasztikus könyveket, a romantikusokat és a krimiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!