Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak szerintem járt már le...

Csak szerintem járt már le Leiner Laura?

Figyelt kérdés
Úgy értem,az SzJG idejében még nagy szám volt,mindenki imádta őt,aztán mikor befejezte,és a Bábelt kiadta,akkor még úgy ahogy érdekelt volt,de ez az Akkor szakítsunk..a Késtélről nem is beszélve. Ugyanúgy ír,hiába mondja,hogy vonatkoztassunk el az SzJG-től,szinte ugyanazok a karakterek,csak más névvel. Ti mit gondoltok erről?

2014. dec. 30. 23:04
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem,ez nézőpont kérdése. Ha te hasonlónak látod a karaktereket akkor az a te véleményed!! Ilyen L. Laura stílusa és azért vagyunk a rajongói mert szeretjük az írás módját és a könyveit!! :D
2015. jan. 5. 15:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen csak szerinted.
2015. jan. 6. 18:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom.. :) Szerintem ezt mindenki máshogy gondolja! :) Ízlések és pofonok..:DD
2015. jan. 24. 20:52
 14/14 Pali1977 ***** válasza:

Igazából volt olyan karakter, akik között hasonlóságot fedeztem fel, de ez nem azt jelenti, hogy a karaktereket ugyan azok a "színészek" játszák el. Szerettem az SzJG-t is, bár nem tudom, Reni amellett, hogy sokat nyavajgott, azért elég egyedi karakter volt. Mutassatok olyan tizenéves lányt, aki szereti a Beatlest vagy az Oasist?

Sokan szidják Hanna karakterét az IOV-ból, de ha belegondolok, valaki, aki elveszti az édesanyját, és örlődik... reális, nem? És persze Nagy Márk nem Cortez. Nagy Márk csak Nagy Márk. Egoista barom, akit lehet szeretni, mert esendő, és kissé naív is (gondolok a borsodi lovász fiúra... hogy megette hehehe) De igen, vannak hasonlóságok, mert a karakterek, amiket megírunk végül is belőlünk fakadnak, nem? Öröklik valamilyen tulajdonságunkat, még akkor is, ha egy barátunkról mintáztuk őket, mert úgy írtuk meg, ahogy mi látjuk a barátunkat.

2023. márc. 15. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!