Csak szerintem járt már le Leiner Laura?
Igazából volt olyan karakter, akik között hasonlóságot fedeztem fel, de ez nem azt jelenti, hogy a karaktereket ugyan azok a "színészek" játszák el. Szerettem az SzJG-t is, bár nem tudom, Reni amellett, hogy sokat nyavajgott, azért elég egyedi karakter volt. Mutassatok olyan tizenéves lányt, aki szereti a Beatlest vagy az Oasist?
Sokan szidják Hanna karakterét az IOV-ból, de ha belegondolok, valaki, aki elveszti az édesanyját, és örlődik... reális, nem? És persze Nagy Márk nem Cortez. Nagy Márk csak Nagy Márk. Egoista barom, akit lehet szeretni, mert esendő, és kissé naív is (gondolok a borsodi lovász fiúra... hogy megette hehehe) De igen, vannak hasonlóságok, mert a karakterek, amiket megírunk végül is belőlünk fakadnak, nem? Öröklik valamilyen tulajdonságunkat, még akkor is, ha egy barátunkról mintáztuk őket, mert úgy írtuk meg, ahogy mi látjuk a barátunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!