Az evermore-ba a pasi kicsoda?
Figyelt kérdés
mert mindenhol olvasom h valami fura ember, de ki, vagy mi???2010. febr. 4. 13:15
1/6 anonim válasza:
Ha Alyson Noel könyvére gondolsz, akkor a főszereplő lány (Ever) szerelme Damen. Damen halhatatlan.
2/6 A kérdező kommentje:
vámpír?
na ne, pedig már azt hittem jó könyv de akkor vmi twilight gyagyi utánzat:(
2010. febr. 4. 17:24
3/6 anonim válasza:
Halhatatlan. Nem vámpír, de nem is vérfarkas.Főleg, hogy Damen a könyvben elmondja, hogy semmi ilyenhez nincs köze. Tanulj meg szövegérteni!
Mellesleg olvasd el, és rájössz, hogy semmi köze az Alkonyathoz.
4/6 anonim válasza:
Halkan jegyzem meg, h az Evermore előbb elkészült mint az Alkonyat... de sebaj.
5/6 anonim válasza:
Nem vámpír, halhatatlan.
Nem is figyeltem, melyik íródott előbb. Nekem nagyon Twilight szagú volt a sztori. Végül is szórakoztató volt, de nagyon hasonlít az Alkonyat történetére. (Vagy akkor ezek szerint fordítva?)
6/6 anonim válasza:
Igen, ő csak halhatatlan. Először én is azt hittem, hogy áh megint egy bugyuta utánzat, de tényleg nem sokban hasonlít a kettő... és Damen nem vámpír(LL)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!