Milyen könyvet ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 16 éves lány vagyok és nagyon foglalkoztat ez a téma. Talán felnőtt koromban is ezzel szeretnék foglalkozni, bár ezt még nem tudom megmondani. Csak beleszeretnék "lesni" ennek az egésznek a világába. Olyan könyveket keresek amik akár a mindennapi életemre is kitudok terjeszteni.. Nagyon foglalkoztat az emberek viselkedése, mit miért csinálnak, esetleg testbeszéd ilyesmik.. Meg ha esetleg barátaim segítségre szorulnak hatásosabban tudjam őket "talpra állítani" . Bocsánat ha kicsit amatőr, hozzá nem értően fogalmaztam, remélem azért tudtok segíteni:)2014. dec. 29. 17:58
1/3 A kérdező kommentje:
ajaj most nagyon butának nézhetek ki.. Pszichológiáról van szó.. Elnézést
2014. dec. 29. 18:01
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!