Valaki tud mondani fiúknak szóló (15-16 évesnek) könyveket?
Figyelt kérdés
Olvastam már a trónok harca könyveket a Harry Potter könyveket a Winetou összes részét. Legjobb lenne a krimi vagy a fantasy vagy kaland regény vagy sorozat.2014. dec. 29. 16:49
1/11 anonim válasza:
Én a "Leviatán" című sorozatot javaslom Scott Westerfeldtől. Bár én lány vagyok (17 éves), de szerintem fiúként neked is tetszeni fog. A világháborút dolgozza fel, viszont teljesen modernizálva. Az egyik háborús fél a mechanikusok, a másik fél pedig hatalmas szörnyekkel harcol.
2/11 anonim válasza:
Első vagyok.
Esetleg még az Eragon sorozat, ha még nem olvastad.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2014. dec. 29. 17:01
4/11 A kérdező kommentje:
sci-fi is jöhet azt kihagytam az fontos! :D
2014. dec. 29. 17:07
5/11 anonim válasza:
Ha komoly könyvet szeretnél olvasni, akkor Asimov:Alapítvány trilogiat olvasd el.:) (sci-fi)
Amúgy: James Dashner: Útvesztő
és hogy egy krimit is mondjak:
Dennis Lehane: Viharsziget :)
6/11 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon köszönöm!:)) Jöhet még bőven :D
2014. dec. 29. 17:27
7/11 cathilina válasza:
15-16 évesen épp megfelelő a Galaxis Útikalauzt elolvasni - bár az elég vicces, és humort nem írtál, de sci-fi is.
8/11 anonim válasza:
Alexandre Dumas: A három testőr
Alapmű de nagyon jó!
9/11 anonim válasza:
nap nap után.
A szerzőjére nem emlékszem, valami David keresztnevű volt azt hiszem. Van folytatásai is. Nagyon-nagyon jó könyv, szerintem érdemes elolvasni! :)
10/11 A kérdező kommentje:
Nektek is nagyon köszönöm!:)
2014. dec. 30. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!