Melyik Vavyan Fable könyvvel kezdjem?
Figyelt kérdés
Most találtam rá és ahogy utána olvastam nagyon jónak ígérkezik, de nem tudom melyikkel kezdjem, meg egyáltalán milyen sorrendbe vannak, vagy milyen sorozatai vannak. Ahogy nézem vannak humoros könyvei, meg tudnátok mondani melyikkel kezdjem?2014. dec. 26. 11:54
1/2 anonim válasza:
Igazából lényegtelen, de arra figyelj, hogy egymás után ne olvass tőle 2-3 könyvet mert akkor feltűnik, hogy mennyire sablonosak a szereplők és elégé kiábrándító tud lenni. Én elkövettem ezt a hibát és azóta nem tudok élvezettel tekinteni a könyveire.
Én régen a Mese maratonnal kezdtem.
2/2 anonim válasza:
A Holt volt, holt nem volt... (Banyamese) volt az elsö nagyobb kedvenc, tavaly többször újraolvastam. Igazság szerint én a Halkirálynő sorozatból hagytam el a Pokol is elnyeri részt, mert annyira az nem jött be. Föleg a mostani könyveit szeretem, van, amit két nap alatt kiolvasok (háztartás, munka mellett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!