Hol tudok könyvet olvasni a neten? Pl. Olyanra gondolok amit nem akarok megvenni csak 1x elolvasni.
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 13:08
1/9 anonim válasza:
Rengeteg ilyen honlap van,én személy szerint már tucatnyi ilyen oldalt láttam,viszont egyik honlapon sincs az,amit én akarok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__189280-va..
Itt rengeteg link van,ám a 2.bejegyzésnél nekem legalább a fele nem jön be.Milyen könyvet akarsz elolvasni?Hátha segíthetek.
2/9 A kérdező kommentje:
most konkrétan a "house of the night 2"-t, mármint ez a címe csak magyarul, de azt nem írhatom ki
2010. febr. 3. 14:16
3/9 anonim válasza:
Nem tudok angolul, de ha ez az, aminek gondolom akkor nekem megvan :D
4/9 A kérdező kommentje:
ha tudnék neked e-mail-t küldeni akk megírnám a magyar címét, de am sztem az amire gondolsz:) Szóval tudod?
2010. febr. 5. 18:44
5/9 anonim válasza:
akkor adj címet és megkapod
amúgy megvan a 3 is, ha tényleg az, amit gondolok
6/9 A kérdező kommentje:
az éjszaka háza 2 + 3. el tudod küldeni e-mailben?
2010. febr. 7. 08:40
7/9 anonim válasza:
www.konyvbirodalom.mindenkilapja.hu
8/9 anonim válasza:
Mondom, hogy igen csak adj címet :D
9/9 anonim válasza:
www.oszk.hu rengeteg van csak meg kell találni amegfelelő kategóriát. Bocs, ha elkéstem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!