Mi a véleményetek James Dashner- Az útvesztő 3. részéről, a Halál kúráról?
Figyelt kérdés
Most olvastam el a könyvet, aztán érdekelne mások véleménye is ezzel kapcsolatban. Nekem nagyon tetszett a könyv, csak azt sajnálom benne, hogy nagyon sokan meghaltak a főszereplők közül..
A végén hova kerültek az Immunisak? És, hogyha eddig is ott volt az a hely, akkor miért nem mentek oda azok, akik biztosan nem voltak betegek?
#Az útvesztő 3
2014. dec. 14. 21:57
1/7 anonim válasza:
Én már régen olvastam, ezért a kérdéseidre nem igazán tudok válaszolni, de nekem elég uncsi volt. Mármint egy tipikus, verekedős, fiús könyv lett a végére, és sokszor elvesztettem a fonalat a sok lövöldözésben, pedig szeretem az olyan könyveket, ahol nem ugrál el mindenki boldogan a naplementébe. De azért az első két része nagy kedvencem lett. :)
2/7 anonim válasza:
Bosszús vagyok, mert a szerző 3 könyv terjedelemben felépíti a sztorit, a csúcspont után pedig pár oldalban magyarázza csak meg. Ne sikerült teljesen kibogozni a sztorit, zavaros.
A sok öldökléssel GRRM-ra akar hasonlítani.
3/7 anonim válasza:
Magyarul olvastátok??Tudtommal csak tavasszal fog megjelenni magyarul :o
5/7 anonim válasza:
A rajongói oldalon is. Az előzmény is!
6/7 musicgirl 18 válasza:
Utálom hogy Newt meghal benne!!! :'(
7/7 anonim válasza:
6. válaszoló, kérlek ne spoilerezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!