Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek James...

Mi a véleményetek James Dashner- Az útvesztő 3. részéről, a Halál kúráról?

Figyelt kérdés

Most olvastam el a könyvet, aztán érdekelne mások véleménye is ezzel kapcsolatban. Nekem nagyon tetszett a könyv, csak azt sajnálom benne, hogy nagyon sokan meghaltak a főszereplők közül..

A végén hova kerültek az Immunisak? És, hogyha eddig is ott volt az a hely, akkor miért nem mentek oda azok, akik biztosan nem voltak betegek?

#Az útvesztő 3
2014. dec. 14. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én már régen olvastam, ezért a kérdéseidre nem igazán tudok válaszolni, de nekem elég uncsi volt. Mármint egy tipikus, verekedős, fiús könyv lett a végére, és sokszor elvesztettem a fonalat a sok lövöldözésben, pedig szeretem az olyan könyveket, ahol nem ugrál el mindenki boldogan a naplementébe. De azért az első két része nagy kedvencem lett. :)
2014. dec. 22. 19:56
 2/7 anonim válasza:

Bosszús vagyok, mert a szerző 3 könyv terjedelemben felépíti a sztorit, a csúcspont után pedig pár oldalban magyarázza csak meg. Ne sikerült teljesen kibogozni a sztorit, zavaros.

A sok öldökléssel GRRM-ra akar hasonlítani.

2014. dec. 31. 23:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Magyarul olvastátok??Tudtommal csak tavasszal fog megjelenni magyarul :o
2015. jan. 1. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
A scribd-en fent van magyarul
2015. jan. 2. 15:50
 5/7 anonim válasza:
A rajongói oldalon is. Az előzmény is!
2015. jan. 3. 23:42
 6/7 musicgirl 18 válasza:
Utálom hogy Newt meghal benne!!! :'(
2015. febr. 3. 21:56
 7/7 anonim válasza:
6. válaszoló, kérlek ne spoilerezz!
2015. nov. 5. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!