Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyenek ezek a címek?

Milyenek ezek a címek?

Figyelt kérdés

anélkül, hogy tudnátok a történet műfaját, stílusát, leírását, alapötletét, és mondjuk valaki felhozná a címet, mi lenne az első benyomásotok?

1. Az álmok kapujában (nem túl nyálas és tucat?)

2. A kulcs

3. Igazság a láthatáron

4. Utolsó napsugár

5. Az utolsó oldal

5. Szivek gyára/Az embergyáros

6. Mű lelkek világa

a címek egymástól függetlenek, nem egy történetnek keresek címet, hanem azt szeretném megtudni, hogy külön-külön milyenek (pontozhatjátok is őket) és, hogy összesítve is melyik a legjobb.

2014. dec. 9. 16:18
 1/4 anonim válasza:

1.5/3 szerintem inkább akkor már: A boldogság küszöbén

2.5/3 Titokzatos,de mégsem kelt olyan hűdenagy hatást

3.5/5 Szerintem ez nagyon jó cím

4.5/5 Ez is nagyon jó.Titokzatos, és foglalkoztat .izgalmasabbnak látszik mint az hogy kulcs

5.5/1 Ez nekem nem igazán jön be

6.5/5 Ez is nagyon jól hangzik.

Bocsi nem akartalak néhány kritikával megsérteni.De őszinte véleményt kértél. :)

2014. dec. 9. 19:28
 2/4 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszünöm! nem sértettél meg, sőt, pont ilyen válaszra vártam.

másoknak mi a véleménye?

2014. dec. 10. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazából csak az utolsó három tetszik, a többi semmitmondó - számomra szubjektíven azok az igazán érdekes könyvcímek, amik valamilyen egzotikusan hangzó szóval keltik fel a figyelmet (pl.: Diaszpóra, Fraktálherceg, stb.)
2014. dec. 10. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:

oké, köszönöm, azért hasznos volt a válasz :)

más valaki?

2014. dec. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!