Tél Szelei megjelenés?
"A szerző 7 részt tervez a sorozathoz. Így további két megjelenő könyvel még boldogíthatjuk a könyvespolcunkat a jövőben. Legfrissebb értesülések szerint Martin 2014 második feléről 2015 elejére tette át a legfrissebb, immáron 6.könyvet a sorban. A két még várható kötet címe is ismert: A 6.kötet címe "Winds of Winter" (A tél szelei) míg a sorozatot befejező 7.kötet címe "A dream of Spring" (A tavasz álma) lesz."
ez hihető?van rá esély hogy 2015 elején már megjelenik a könyv?
Te még hiszel a mesékben? :-D
Martin félévente bejelenti, hogy bocs, még csúszok fél évet...
Hivatalosan 2015-ben fog megjelenni, gyakorlatban én 2016 közepére várom, és talán még optimista vagyok! Pesszimisták szerint csak 2017-ben.
Egyébként A dream of Spring címet, nem lenne helyesebb úgy fordítani, hogy "Egy álom a tavaszról?" (tudom, hogy azt a részt nem te írtad, csak ez a tavasz álma, nekem elég hülyén hangzik, igen az of valóban birtokviszonyt jelöl, de fordítható úgy is, hogy ról-ről, tehát szerintem Álom a tavaszról a helyes cím (az egy határozatlan névelő szerintem műfordítói szabadság keretén belül elhagyható)
Na most mit gondoltok? Meg fog jelenni a 7. kötet egyáltalán idén?
Egyébként szerintem ezt 2 könyvben kb. lehetetlen lesz befejezni, ahhoz valami hatalmas csavar kéne MArtintól, vagy két másfél Kardok vihara hosszúságú kötet (ami egyenlő 3 Kardok vihara hosszúságú kötettel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!