Mi a véleményetek, Michael Jackson- Holdséta című könyvéről?
Figyelt kérdés
Ezt a könyvet maga Jackson írta, még a nyolcvanas években. Ír a gyerekkoráról, addig leélt életéről.
Én olvastam, és még több mint 20 éves rajongásom ellenére is, rengeteg mindent tudtam meg róla.
Aki olvasta, mi a vélemény róla? :)
2010. jan. 31. 21:01
1/4 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem ezt a könyvet, tényleg mindent meg lehet belőlle tudni.
2/4 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem ezt a könyvet,megvan angolul és magyarul is! Igaz,még régebben olvastam de majd előveszem megint. Van egy másik,jó vastag könyvem is Michaelról,angolul (de megjelent magyarul is),azt olvastam legutóbb (karácsonyra vettem)
3/4 anonim válasza:
IMÁÁÁDOMM
nem sok életrajzot olvastam, azok se tetszettek, de ez brilliáns! Ajánlom mindenkinek, tényleg nagyon sok érdekesség van benne, szórakoztató is és aki elolvassa az rájön hogy Michael valóban ki volt, nem a gyerekmolesztáló idióta aki tönkretette magát meg...... jaaj nem is mondom tovább:)) jó olvasáást!:D
<3
4/4 anonim válasza:
Olyan nekem, mint másoknak a Biblia. Minden este olvasok belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!